Τούρκος οδηγός ταξί είναι ο 34χρονος που συνελήφθη χθες από το ΤΑΕ Αμμοχώστου στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα πιστόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες στην Αστυνομία πως ο ύποπτος πωλεί όπλα σε συγκεκριμένα πρόσωπα στις ελεύθερες περιοχές. Γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (27/2) ο οδηγός ταξί ανακόπηκε στο οδόφραγμα Δερύνειας. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκε σε κρύπτη εντός του οχήματος ένα πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο 34χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και τέθηκε υπό κράτηση. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για την έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 34χρονος οδηγός ταξί, που είναι παντρεμένος με Τουρκοκύπρια, ερχόταν πολύ συχνά στις ελεύθερες περιοχές λόγω της δουλειάς του.

Μέχρι στιγμής δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο παραλήπτης του συγκεκριμένου όπλου.