Σε νέο συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία 65χρονου ότι άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς στο υποστατικό του. Από τις εξετασεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες γάζωσαν το μαγαζί του παραπονούμενου με 12 πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα κατά η ώρα 10:00 το πρωί ειδοποιήθηκε από 65χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Ομονοίας στη Λεμεσό ότι άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς στην προθήκη του καταστήματός του. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας επισκέφθηκαν τη σκηνή για επιτόπιες εξετασεις.

Επίσης στη σκηνή κλήθηκε και κλιμάκιο της Βαλλιστικής Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών και από τις εξετασεις διαπιστώθηκε ότι ρίφθηκαν τουλάχιστον 12 πυροβολισμούς με πυροβόλο όπλο εναντίον του υποστατικού του 65χρονου. Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές σε τρία μεταχειρισμένα οχήματα καθώς και στην προθήκη.

Σε κατάθεση του ο 65χρονος είπε ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε και δεν έχει διαφορές με κανέναν. Η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται.