Απεβίωσε το πρωί 66χρονος κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών, λίγους μήνες μετά την καταδίκη του και λίγο πριν τη μεταφορά του σε ειδικό χώρο νοσηλείας.

Το εν λόγω πρόσωπο είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο για σοβαρό αδίκημα, ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη, αφού ήταν αντιμέτωπος με σοβαρή χρόνια νόσο.

Όπως πληροφορείται το philenews, η διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών φέρεται να διευθέτησε τη μεταφορά του σε ειδική μονάδα νοσηλείας του δημοσίου. Ωστόσο, πριν διευθετηθεί η μεταφορά του και συγκεκριμένα σήμερα το πρωί η κατάσταση του 66χρονου παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, απεβίωσε.

Θυμίζουμε πως χθες είχε αποβιώσει 79χρονος κατάδικος κι ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το εν λόγω πρόσωπο είχε καταδικαστεί σε 15ετη κάθειρξη για τον φόνο του γιου του στο χωριό Παραμύθα της Λεμεσού (2015) με κυνηγετικό όπλο. Ο 79χρονος στις 24/04/2024 εισήχθη στο δημόσιο νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας, καθώς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.