Στην περιοχή Ομονοίας στην Λεμεσό εντοπίστηκε και συνελήφθη, μετά από τριήμερο ανθρωποκυνηγητό, ο καταζητούμενος για τον φόνο της 31χρονης εν διαστάσει συζύγου του, Χουσείν Φαρούχ, που διαπράχθηκε στην Πάφο.

Ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, σε συντονισμένη επιχείρηση, συνέλαβαν τον καταζητούμενο Σύρο για τον φόνο εκ προμελέτης της εν διαστάσει συζύγου του. 

Ο καταζητούμενος εντοπίσθηκε σε ισόγεια κατοικία στην περιοχή Ομονοίας στην Λεμεσό. Στον ίδιο χώρο εντοπίσθηκαν δέκα αλλοδαποί, κατά πάσα πιθανότητα συριακής καταγωγής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού για εξακρίβωση στοιχείων και προκειμένου να ερευνηθούν θέματα σχετικά με υπόθαλψη καταζητούμενου ή άλλων αδικημάτων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φόνος στην Πάφο – Γυναίκα μαχαιρώθηκε στο σπίτι της

Ο ύποπτος για το έγκλημα που συγκλόνισε την Κύπρο, την περασμένη Δευτέρα, μεταφέρθηκε ήδη υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τη Λεμεσό στην Πάφο όπου και τέθηκε υπό κράτηση. Αύριο το πρωί θα προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.