Η Αστυνομία συνεχίζει αδιάκοπα τις επιχειρήσεις στην χαμηλή δυτική Πάφο μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στη Χλώρακα.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν και το βράδυ του Σαββάτου συντονισμένες επιχειρήσεις με περιπολίες και ελέγχους στις περιοχές Χλώρακας, Έμπας και Τρεμιθούσας.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο Αστυνομίας μέχρι το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στοχευμένη εκστρατεία της Αστυνομίας, για πρόληψη και καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος στην επαρχία Πάφου, με την συμμετοχή μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, της ΜΜΑΔ, του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων και της Αντιοχλαγωγικής Μονάδας.

Συνολικά ανακόπηκαν 140 οδηγοί οχημάτων, τα οποία και ερευνήθηκαν και από τους ελέγχους που έγιναν προέκυψαν 25 τροχαίες καταγγελίες, ενώ συνελήφθη ένα πρόσωπο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας , ένα πρόσωπο γιατί εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου και ένα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, για σκοπούς εξετάσεων κατακρατήθηκε ένα όχημα.

Παράλληλα, συνεχίζει να λειτουργεί Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεως στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου. Οι συντονισμένες επιχειρήσεις ελέγχων και περιπολιών συνεχίζονται από την Αστυνομία, με στόχο την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την εμπέδωση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Για τα πρόσφατα επεισόδια στη Χλώρακα και για την οχλαγωγία έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί 21 πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση, ενώ καταζητούνται και άλλα.