Καθοδηγούμενη από τη διαχρονική δέσμευσή της για εφαρμογή των κορυφαίων διεθνών προτύπων, η PwC Κύπρου ανακοινώνει ότι πρόσφατα έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ISO 41001 σε σχέση με τη Διαχείριση Εγκαταστάσεων.

Η αφοσιωμένη ομάδα του τμήματος Operations της PwC Κύπρου έχει αναπτύξει και βελτιώσει τις διαδικασίες του οργανισμού, σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 41001. Ως αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, η PwC Κύπρου πιστοποιήθηκε από την BQC τον Ιούνιο του 2023. Το Πρότυπο εφαρμόζεται σε όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις της PwC στην Κύπρο.

Με την υιοθέτηση και υλοποίηση του Προτύπου Διαχείρισης Εγκαταστάσεων, η PwC Κύπρου:

• ενισχύει τις προσπάθειές της για ρυθμιστική συμμόρφωση

• βελτιώνει περαιτέρω το ήδη ασφαλές και υγιές περιβάλλον εργασίας της

• μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα

• προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία στους εργαζόμενους

• βελτιώνει την αξιοπιστία και τυποποίηση των λειτουργικών διαδικασιών

• εξασφαλίζει ότι τα συστήματα παραμένουν σε άριστη λειτουργική κατάσταση

Η PwC Κύπρου, που βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή ποιότητας και αριστείας, διαθέτει πλέον τις παρακάτω πιστοποιήσεις:

ISO 22301: Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας

ISO 14001: Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος

ISO 45001: Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας

ISO 27001: Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών

ISO 9001: Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, αποκλειστικά για το PricewaterhouseCoopers Professional Training Limited (Ακαδημία της PwC)

ISO 41001: Σύστημα Διαχείρισης Εγκαταστάσεων Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Υπεύθυνος Συνέταιρος για τα Operations & Strategic Projects  της PwC Κύπρου ανέφερε σχετικά: “Στην καρδιά όλων των επιτευγμάτων μας βρίσκεται η διαχρονική θέση του οργανισμού ότι οι άνθρωποί μας αποτελούν το πιο πολύτιμο στοιχείο μας. Μέσα από μία σύγχρονη και ολιστική προσέγγιση, η PwC Κύπρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της ότι κάθε άτομο, εργαζόμενος, συνεργάτης, πελάτης, επισκέπτης ή οποιοσδήποτε άλλος θα βρίσκεται σε ένα ευχάριστο, υγιές, ασφαλές, πλήρως λειτουργικό και άνετο περιβάλλον».