Στα σχόλια που δέχεται για τον τρόπο με τον οποίο γελάει αναφέρθηκε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, σε συζήτηση που είχε με την Ντρου Μπάριμορ, υπονοώντας ότι αποτελούν μια μορφή σεξισμού.

«Με ρώτησες νωρίτερα για το τι σημαίνει να είσαι η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Και ξέρεις είναι αστείο γιατί ακόμα οι άνθρωποι προσπαθούν να το συνηθίσουν σωστά; Για παράδειγμα οι συνεργάτες μου, μου δείχνουν πράγματα που απλά με αφήνουν με διασκεδάζουν. Όπως όσα λένε ορισμένοι για τον τρόπο με τον οποίο γελάω» είπε χαρακτηριστικά η Κάμαλα Χάρις υποστηρίζοντας ότι αυτό αποτελεί ένα κομμάτι της προσαρμογής που πρέπει να κάνουν οι Αμερικανοί για να συνηθίσουν ότι το νο2 της χώρας τους είναι γυναίκα.

«Ναι, έχεις δίκιο. Οκ. Αγαπώ το γέλιο σου» πρόσθεσε από την πλευρά της η Μπάριμορ.

«Έχω το γέλιο της μητέρας μου. Και μεγάλωσα με γυναίκες που γελούσαν με την καρδιά τους. Γελούσαν ενώ καθόντουσαν στην κουζίνα και έπιναν τον καφέ τους συζητώντας για ιστορίες με πολύ γέλιο» πρόσθεσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

«Ξέρεις ποτέ δεν θα μπορέσω να είμαι έτσι» συμπλήρωσε βάζοντας το χέρι της μπροστά στο στόμα της για να γελάσει με φειδώ.

«Δεν είμαι αυτό το άτομο. Και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε και να θυμίζουμε στους νεώτερους: μην περιορίζεστε από την αντίληψη που έχουν οι άλλοι για τα πράγματα και να μην σκέφτεστε πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεστε για να είστε σωστή και απέναντι σε ποιους» κατέληξε η κυρία Χάρις.

protothema.gr