Του χρόνου, ο Κυπριακός Οργανισμός Ανάπτυξης Γης (ΚΟΑΓ) θα εισπράξει €100 χιλ. από την εισφορά που έκαναν οι επενδυτές στο πλαίσιο του ΚΕΠ. Το 2022, αναμένεται να βάλει στα ταμεία του €6.4 εκατ. από την πώληση τα προηγούμενα χρόνια εκατοντάδων κατοικιών και διαμερισμάτων σε οικογένειες με μέτρια και χαμηλά εισοδήματα. Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του ΚΟΑΓ για το 2022, στα ταμεία του Οργανισμού θα εισρεύσουν €6.2 εκατ. από την πώληση κατοικιών, διαμερισμάτων και οικοπέδων και €200 χιλ. από την πολιτογράφηση ξένων επενδυτών στην Κύπρο και από τον πρόσθετο συντελεστή δόμησης. Ο ΚΟΑΓ έχει οικιστικές μονάδες σε 71 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Μεταξύ άλλων, στο Τσέρι έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση 20 οικιστικών μονάδων από τις οποίες 16 διατέθηκαν. Στην κοινότητα Ανάγεια, συμπληρώθηκε η ανέγερση 29 κατοικιών από τις οποίες 20 μονάδες διατέθηκαν. Εξάλλου, έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του συγκροτήματος διαμερισμάτων Μισιαούλη & Καβάζογλου στη Λεμεσό. Πρόκειται για 98 μονάδες που έχουν ολοκληρωθεί στο χώρο όπου βρίσκονται οι δημοτικές κατοικίες Λεμεσού. Οι 86 μονάδες διατέθηκαν μέσω του Στεγαστικού Σχεδίου Χαμηλά Αμειβομένων, 72 πωλήθηκαν και 14 ενοικιάστηκαν και ένας μικρός αριθμός 12 μονάδων μέσω του Στεγαστικού Σχεδίου Μέτρια Αμειβομένων.

Παράλληλα έχουν διατεθεί και 23 από τα 28 διαμερίσματα στην Πολυκατοικία της οδού Συνεργασίας στο Καϊμακλί , τα 18 διαμερίσματα στο Ζακάκι και οι 10 από τις 18 οικιστικές μονάδες στη Ψημολόφου. Άλλες 11 διαμερίσματα βρίσκονται στη Λακατάμια, έγινε ο διαχωρισμός 14 οικοπέδων στην Πάχνα, 18 κατοικίες στο Κίτι όπου διατέθηκαν οι 14 και 22 στην Ερήμη Λεμεσού όπου έχουν διατεθεί οι 15. Ανεγέρθηκαν και δύο πολυκατοικίες με 39 διαμερίσματα στο Καϊμακλί, στην Έμπα στην Πάφο συμπληρώθηκε η ανέγερση συγκροτήματος 30 οικιστικών μονάδων, που περιλαμβάνει διαμερίσματα και κατοικίες, από τις οποίες 19 διατέθηκαν στα Πολεμίδια στη Λεμεσό, ολοκληρώθηκε η ανέγερση της πρώτης φάσης και συγκεκριμένα 52 κατοικίες και 15 κατοικίες στην Ποταμιά.

Άλλες 13 μονάδες έχουν ανεγερθεί στην Αχερίτου, 11 στην Αγία Βαρβάρα, 17 στον Άγιο Σπυρίδωνα στη Λεμεσό, 15 στα Πολεμίδια, 25 στην Κοκκινοτριμυθιά και 12 στη Αγλατζία. Ανεγέρθηκαν και 21 διαμερίσματα στον Άγιο Ιωάννη στη Λεμεσό, 87 κατοικίες στο Καϊμακλί, 15 στον Πύργο Λεμεσού, 32 στην Αγία Βαρβάρα και 14 στη Λακατάμια κάποια από τα οποία διατέθηκαν. Στο Στρόβολο, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του Συγκροτήματος ΔΑΦΝΗ. Από τις 84 μονάδες έχουν διατεθεί οι 83. 

Ελευθερία Παϊζάνου