• Η Infocredit Group σε συνεργασία με την Finclude παρουσιάζουν την πλατφόρμα eCheck360, η οποία αποτελεί καινοτομία στο είδος της

Η Infocredit Group, κορυφαίος πάροχος λύσεων διαχείρισης κινδύνου σε συνεργασία με την Finclude, τον πανευρωπαϊκό πάροχο υπηρεσιών αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, καλύπτουν το κενό που υπάρχει στη πρόσβαση σε πιστωτικά προϊόντα, μέσω της νέας πλατφόρμας eCheck360.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες μηχανικής εκμάθησης και τεχνητής νοημοσύνης η πλατφόρμα βοηθά τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ακριβείς και πολύτιμες πληροφορίες, επιτρέποντάς τους να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τα αιτήματα πίστωσης των πελατών τους γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά.  Πρόκειται για μια πρωτοπόρα πλατφόρμα, που βασίζεται στην ανάλυση του ιστορικού των συναλλαγών των πελατών σε πραγματικό χρόνο, χαράζοντας για πρώτη φορά, ένα κοινό Πανευρωπαϊκό Credit Score βασισμένο στην συναλλακτική συμπεριφορά.

Οι λύσεις που προσφέρει η πλατφόρμα eCheck360 περιλαμβάνουν:

  • Πιστοληπτική Ικανότητα: Ανάλυση και αξιολόγηση της πιστοληπτικής και οικονομικής ικανότητας του πελάτη
  • Επαλήθευση Εισοδήματος: Προβολή 360° του εισοδήματος, του μισθού και των διαθέσιμων κεφαλαίων του πελάτη για λήψη καλύτερων αποφάσεων
  • Επαλήθευση Ταυτότητας: επαλήθευση της ταυτότητας των πελατών (ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο Θεόδωρος Κρίγγου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Infocredit Group δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη νέα μας πλατφόρμα eCheck360, που μεταμορφώνει την καταναλωτική πίστωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Η πλατφόρμα, πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις GDPR και PSD2, δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προσφέρουν την καλύτερη ψηφιακή εμπειρία στους πελάτες τους, με υπηρεσίες/προϊόντα που ταιριάζουν στο πιστωτικό τους προφίλ και όχι μόνο». 

Η Ιωάννα Στανεγλούδη, Συνιδρύτρια & Chief Risk Officer της Finclude προσθέτει: «Η συνεργασία μας με την Infocredit Group καταδεικνύει τον πανευρωπαϊκό χαρακτήρα των υπηρεσιών μας. Με αυτήν την συνεργασία διασφαλίζουμε ότι όλοι οι καταναλωτές στις αγορές που απευθύνεται η Infocredit θα απολαμβάνουν το μέλλον των υπηρεσιών ανοικτής τραπεζικής.»

Η συνεργασία Infocredit Group and Finclude, αποτελεί ακόμα έναν σταθμό «ορόσημο» στην ενίσχυση των επιχειρήσεων με καινοτόμα επιστημονικά και τεχνολογικά εργαλεία!

Εάν η εταιρεία σας προσφέρει με οποιοδήποτε τρόπο πιστωτικές διευκολύνσεις, επικοινωνήστε μαζί μας για παρουσίαση της πλατφόρμας eCheck360 στο +357 22398000, email: [email protected] ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.echeck360.com.

Η πλατφόρμα eCheck360 δημιουργήθηκε από την Infocredit Group με την υποστήριξη της εταιρείας Finclude.