• Απόλαυση για όλους σε ένα ήσυχό καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας

Αγκυροβολημένο στη μαγευτική παραλία Πισσουρίου και αφημένο στην αγκαλιά των άσπρων βράχων του Cape Aspro, το Columbia Beach Resort αποτελεί ανεπιφύλακτα ένα ήσυχο καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας.

Εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κυπριακή αρχιτεκτονική συνδυασμένη αρμονικά με μοντέρνες πινελιές, το κάνει ένα μοναδικό all suite θέρετρο πέντε αστέρων.

Όλες οι καλαίσθητες και κομψές εγκαταστάσεις του, αφήνουν την αίσθηση μιας αέρινης αύρας πλοίου που ταξιδεύει στη Μεσόγειο.

Οι 169 σουίτες του Columbia Beach Resort – εκτείνονται σε Junior, Executive, Οικογενειακές Σουίτες ,1 και 2 Υπνοδωματίων, και στις αποκλειστικές Eagle’s Nest Suites με ιδιωτική μικρή πισίνα. Μοναδικές όπως και εσείς, καθεμία από τις αποκλειστικές σουίτες του Resort προφέρουν όχι μόνο εξαιρετική άνεση και φινετσάτο σχεδιασμό αλλά και υπέροχες βεράντες με χαλαρωτική θέα στους κήπους, την πισίνα ή τη θάλασσα.

Εδώ, υπάρχει πολυτέλεια για όλους. Ιδανικές για ζευγάρια, οι Junior σουίτες είναι μοντέρνες και ευρύχωρες με πολυτελή μαρμάρινα μπάνια, σαλόνι και ιδιωτικό μπαλκόνι που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρία άτομα. H ευρύχωρη Executive Σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα, ενώ οι Οικογενειακές Σουίτες ενός ή δύο υπνοδωματίων προσφέρουν επιπλέον άνεση.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις κομψές Eagle’s Nest Suites, τοποθετημένες σε λόφο για να προσφέρουν θέα η οποία κόβει την ανάσα με μερικές από αυτές να διαθέτουν την δική τους ιδιωτική πισίνα, υποσχόμενες απόλυτη πολυτέλεια!

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τους καταπράσινους και όμορφα διαμορφωμένους κήπους του ξενοδοχείου και να απολαύσουν δροσιστικά ποτά και γευστικά σνακς στα swim-up bars που βρίσκονται στις δυο μεγάλες πισίνες.

Κάθε εμπειρία στο Columbia Beach Resort είναι εγγυημένα ξεχωριστή, με απολαυστικές επιλογές φαγητού, σε κομψούς εξωτερικούς χώρους, όμορφες και ευρύχωρες βεράντες με θέα στη Μεσόγειο.

Το καλό φαγητό είναι βασικό στοιχείο κάθε διαμονής στο Columbia Beach Resort.

Οι ταλαντούχοι σεφ του ξενοδοχείου χρησιμοποιούν τον γαστρονομικό πλούτο της Κύπρου και επιλέγουν τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν μοναδικά πιάτα που θα σας ταξιδέψουν.

Το εστιατόριο Cape Aspro προσφέρει μια πιο χαλαρή επιλογή σε μια εκπληκτική τοποθεσία με θέα στον κόλπο του Πισσουρίου. Επιλέγοντας τα καλύτερα θαλασσινά του νησιού, ο Executive Chef Πόλις Παπαγεωργίου δημιούργησε μικρά πιάτα σχεδιασμένα να μοιράζονται μεταξύ τους οι επισκέπτες. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα θαλασσινά και sushi platters μαζί με δροσιστικά κοκτέιλ.

Τους καλοκαιρινούς μήνες το Cape Aspro προσφέρει επίσης Street Eats επιλογές – συλλογές από μικρά πιάτα που μαγειρεύονται σε μπάρμπεκιου κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Το Bacchus Restaurant προσκαλεί όλους τους επισκέπτες να απολαύσουν ένα λαμπερό και πολυτελές fusion δείπνο, με πιάτα εμπνευσμένα από την Μεσογειακή και Ασιατική κουζίνα. Το Bacchus είναι επίσης ο χώρος στον οποίο οι επισκέπτες καλούνται να απολαύσουν το καθημερινό πλούσιο πρωινό τους, γεμάτο με γλυκές και αλμυρές επιλογές.

Με θέα στους κήπους και την τιρκουάζ θάλασσα, το Apollo Tavern προσφέρει μια παραδοσιακή κυπριακή γευστική εμπειρία σε ένα όμορφο ρουστίκ περιβάλλον.

Ανοιχτό τόσο για μεσημεριανό όσο και για δείπνο, ο δημιουργικός σεφ σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από την κουζίνα της Ανατολικής Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένων και αγαπημένων πιάτων όπως μουσακάς, σουβλάκι και σιεφταλιά, μαζί με άφθονο ψάρι και θαλασσινά. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα πάντα, υπάρχει ένα νόστιμο μενού με μεζέδες που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μικρά πιάτα που μπορείτε να μοιραστείτε μεταξύ σας.

Τα Σαββατοκύριακα γίνονται ακόμη πιο νόστιμα, με το Brunch Club μενού του Apollo Tavern να σερβίρετε από τις από τις 11πμ μεχρι τις 3μμ. Στο μενού μπορεί κανείς να βρει τόσο αλμυρές όσο και γλυκές επιλογές, όπως επίσης vegetarian και vegan πιάτα. Για όσους προτιμούν να περάσουν την μέρα τους δίπλα στη πισίνα ή στη θάλασσα, το Cape Aspro Pool Bar, Poseidon Pool Bar και Beach Bar προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές σε σαλάτες και σνακ αλλά και μια μεγάλη γκάμα από δροσιστικά ποτά. Στο κεντρικό κτήριο θα βρείτε το Eros Cocktail Bar, με την μεγάλη και άνετη βεράντα του που προσφέρει ρομαντικά απογεύματα με θέα τη πισίνα και τη θάλασσα. Στο μενού του θα βρείτε πολλές επιλογές σε ποτά και κόκτειλς όπως επίσης και ένα snack menu ειδικά σχεδιασμένο για ελαφριά γεύματα.

Μιλώντας για την απόλυτη ηρεμία, το πολυτελές Hébe Spa που πήρε το όνομά του από την ελληνική θεά της νεότητας Ήβη σας υπόσχεται μια αξέχαστη χαλαρωτική εμπειρία στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του, με ειδικούς χώρους μασάζ, εσωτερική πισίνα, τζακούζι και σάουνα. Για τους πιο αθλητικούς τύπους, το Spa διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια, δυο γήπεδα τένις, γήπεδα squash και στούντιο γυμναστικής. Όπως κι αν αποφασίσετε να περάσετε τη μέρα σας, το Hebe Spa σας εγγυάται πως θα νιώσετε πλήρως ανανεωμένοι.

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι θεραπευτές τους προσφέρουν μοναδικές θεραπείες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας πάντα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Είτε είστε μέλλουσα μαμά που αναζητάει μια μέρα χαλάρωσης είτε σχεδιάζετε το τέλειο Hen’s πάρτι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ειδικά πακέτα που έχει ετοιμάσει το Hebe Spa για κάθε περίσταση.

Με τις φιλικά προς την οικογένεια εγκαταστάσεις και την φύση στο κατώφλι του, δεν είναι τυχαίο που το Columbia Beach Resort είναι τόσο δημοφιλές στις οικογένειες. Τα παιδιά σας μπορούν να κάνουν νέους φίλους και να αποκτήσουν καινούργιες δεξιότητες στο The Den Kids Club και στο παιδικό σταθμό Cub Life Creche ή μπορείτε να περάσετε πολύτιμο χρόνο μαζί τους δοκιμάζοντας θαλάσσια σπορ, ποδηλασία ή περιήγηση στην φύση.

Αξίζει να ειπωθεί, ότι το Columbia Beach Resort ως μέλος του “Small Luxury Hotels of the World” έχει συμπεριληφθεί μαζί με ακόμη 26 πρωτοπόρα ξενοδοχεία παγκόσμιος στο “Considerate Collection” της SLH, μιας κοινότητας βιώσιμων πολυτελών ξενοδοχείων που αποδεικνύουν ότι η πολυτέλεια μπορεί να είναι συμβατή με την βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τέλος, ένα μοναδικό παρεκκλήσι προσμένει να φιλοξενήσει τελετές γάμων και βαπτίσεων και οι συνεδριακές εγκαταστάσεις πέντε αστέρων είναι διαθέσιμες για την επόμενη εταιρική σας συνάντηση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

www.columbiaresort.com

[email protected]

25 833 000

Columbia Beach Resort, Pissouri Bay, Cyprus