Η Κυπριακή εταιρεία LEON MFO Investments Limited έχει διακριθεί με τα βραβεία Euromoney Awards of Excellence for Global Private Banking and  Wealth Management

 Η LEON MFO Investments Limited («LEON»), Εταιρεία Διαχείρισης Επενδυτικών Ταμείων και Χαρτοφυλακίων, έχει λάβει βραβεία Αριστείας απο τον οργανισμό Euromoney για τις υπηρεσίες Private Banking and Wealth Management.

Πρώτη στην Κύπρο σε 6 κατηγορίες:

Διαχείριση Επενδύσεων

Επενδυτικές Συμβουλές και Ανάλυση

ESG/Sustainable Investing

Διαχείριση Οικογενειακής Περιουσίας

Οικογενειακή Διακυβέρνηση

Σχεδιασμός Διαδοχής

Η LEON βελτίωσε σημαντικά τις επιδόσεις της σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας, θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Euromoney:  https://www.euromoney.com

Η έρευνα Euromoney Global Private Banking and Wealth Management παρέχει μια αναλυτική αξιολόγηση των καλύτερων υπηρεσιών στον τομέα διαχείρισης χαρτοφυλακίων και επενδυτικών υπηρεσιών. Είναι ένας ενημερωτικός οδηγός για ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές.

Η LEON εκφράζει την εκτίμησή της σε όλους τους συνεργάτες που συνέβαλαν στην έρευνα του Euromoney με τα σχόλια και τις ψήφους τους.

Ο κύριος Andrey Narutskiy, CEO και ιδρυτικό στέλεχος της LEON, δήλωσε: «Προσπαθούμε να είμαστε ο καλύτερος έμπιστος σύμβουλος για τους πελάτες μας σε όλες τις πτυχές της διαχείρισης επενδύσεων. Μας τιμά που οι συνεργάτες μας αξιολόγησαν με την ψηλότερη βαθμολογία τις επενδυτικές υπηρεσίες και προϊόντα μας.

Σχετικά με τη LEON MFO Investments Limited

Η LEON MFO Investments Limited είναι εξουσιοδοτημένη και ελέγχεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ως Διαχειριστής Εναλλακτικών Επενδυτικών Κεφαλαίων (AIFM) σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου AIFMD, με αριθμό εξουσιοδότησης AIFM 37/56/2013.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:  www.leoninvestments.com.cy