Προνομιακά ακίνητα σε μοναδικές οικιστικές περιοχές της Λευκωσίας διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate

Ψηλά στις προτιμήσεις όσων ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητα και ψάχνουν αυτή την περίοδο την κατάλληλη ευκαιρία, βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα οικιστικά οικόπεδα που εντοπίζονται σε δημοφιλείς περιοχές και πωλούνται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Όπως προκύπτει και από τις πωλήσεις του Κτηματολογίου για το 2021, οι περισσότερες συναλλαγές αφορούσαν οικιστικά οικόπεδα σε όλες τις πόλεις, γεγονός που αντικατοπτρίζει το αυξημένο ενδιαφέρον για αγορά του συγκεκριμένου τύπου ακινήτου, με σκοπό την ανέγερση κατοικίας με άνετους χώρους.

Σύμφωνα με επαγγελματίες του κλάδου ακινήτων, αυτό οφείλεται, κυρίως, στη νέα τάση που δημιούργησε η πανδημία, ωθώντας τους πολίτες να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους και σε αυτό το πλαίσιο να αναζητούν επιλογές με μεγάλους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

22 μοναδικά οικόπεδα σε ελκυστικές τιμές

Δεδομένης της αυξημένης ζήτησης που παρατηρείται για αγορά ακινήτων, η Altamira Real Estate επιλέγει και διαθέτει 22 οικιστικά οικόπεδα που βρίσκονται σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, στο πλαίσιο νέας εκστρατείας.

Τα επιλεγμένα ακίνητα πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy, σε ενδεικτικές τιμές που ξεκινούν από €50.000 και διαθέτουν πληθώρα πλεονεκτημάτων, αφού βρίσκονται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις. Τα οικόπεδα, είναι διαθέσιμα για άμεση ανάπτυξη ενώ το μεγάλο εμβαδόν τους, επιτρέπει στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες να τα αξιοποιήσουν με διάφορους τρόπος, κατασκευάζοντας πέραν της κατοικίας, πισίνα, ψησταριά και όμορφους κήπους.

Θεωρούνται, μάλιστα, μοναδικά στο είδους τους, καθώς βρίσκονται σε περιοχές όπως το Πλατύ Αγλαντζιάς, τα Λατσιά, η Έγκωμη, η Λακατάμεια, αλλά και οι τοποθεσίες «Λόγος» και ΓΣΠ στον Στρόβολο, όπου η προσφορά για τέτοιου είδους ακίνητα είναι περιορισμένη, σε αντίθεση με τη ζήτηση που παραμένει υψηλή. Είναι ιδανικά τόσο για ιδιώτες όσο και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Οι καλύτερες προτάσεις σε Στρόβολο, Λακατάμεια και Λατσιά

Από τα ακίνητα που εντοπίζονται στο πλαίσιο της εκστρατείας, ξεχωρίζει ιδιαίτερα, οικιστικό οικόπεδο στην ενορία Αγίου Βασιλείου στον Στρόβολο, κοντά στην υπεραγορά «ΜΕΤΡΟ» και την πολυσύχναστη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €200.000. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 612 τ.μ. ενώ εφάπτεται πεζόδρομου και του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού.

Στην ενδεικτική τιμή των €90.000 εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο στον Δήμο Στροβόλου επί της οδού Αγίου Κενδέου, κοντά στον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου και το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου. Το ακίνητο, έκτασης 266 τ.μ., έχει πρόσωπο περί τα 12 μέτρα, ενώ το γεγονός ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων. Είναι ιδανικό για νεαρά ζευγάρια που επιθυμούν να ανεγείρουν την πρώτη τους κατοικία.

Επιπρόσθετα, στον Δήμο Λακατάμειας και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρχαγγέλου, κοντά στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο, στην ενδεικτική τιμή των €195.000. Το ακίνητο, έκτασης 558 τ.μ., εφάπτεται της οδού Πασιάδου και έχει πρόσωπο περί τα 19 μέτρα.

Στην ελκυστική και ήσυχη περιοχή της «Στράκκας», στη Λακατάμεια, επιλέξαμε οικιστικό οικόπεδο στην ενδεικτική τιμή των €170.000. Το ακίνητο εφάπτεται πεζόδρομου και δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 23 μέτρα, ενώ διαθέτει εμβαδόν 751 τ.μ., γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ανέγερση διώροφης πολυκατοικίας με διαμερίσματα.

Οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 537 τ.μ., εντοπίζεται στον Δήμο Λατσιών, στην ενδεικτική τιμή των €140.000. Βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις του πρώην αθλητικού κέντρου, «Laiki Sporting Club» και περί τα 120 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Δημήτρη Σταύρου, σε μια περιοχή με έντονη οικιστική ανάπτυξη και μοντέρνες κατοικίες. Το ακίνητο εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο και πεζόδρομο, ενώ έχει πρόσωπο περί τα 22 μέτρα. Εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Κα7, με συντελεστή δόμησης 80%, γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση διώροφου κτηρίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, ακίνητο που βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά των Λατσιών, κοντά στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου. Πρόκειται για οικιστικό οικόπεδο που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €135.000 και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, το κέντρο της πρωτεύουσας καθώς και τις γύρω περιοχές. Εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 18 μέτρα ενώ έχει συντελεστή δόμησης 80%, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ανέγερση διώροφης οικοδομής.

 Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022, στις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..