Ο κορυφαίος παγκόσμιος κόμβος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Admirals, συμπλήρωσε 23 χρόνια λειτουργίας παρέχοντας τη δυνατότητα στους συναλλασσόμενους και τους επενδυτές σε όλο τον κόσμο να αποκτούν πρόσβαση στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Η πορεία 23 ετών, υποστηριζόμενη από εντυπωσιακή ανάπτυξη και συσσώρευση πολύτιμης εμπειρίας, θεμελίωσε τηv παρουσία της Admirals μεταξύ των αξιόπιστων και ιδιαίτερα αναγνωρισμένων εταιρειών fintech σε όλο τον κόσμο.

Με σαφή διάθεση να επιτύχει και να διατηρήσει τον όρο “fintech excellence”, η Admirals εστιάζει στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για να βελτιώσει τη ποιότητα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και να τις καταστήσει πιο αποτελεσματικές και προσβάσιμες στο ευρύ κοινό. Η δέσμευση αυτή ευθυγραμμίζεται με τις τάσεις του κλάδου, όπου η χρηματοοικονομική τεχνολογία αποκτά καθοριστική σημασία στον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση της κίνησης στις παγκόσμιες αγορές.

Με 400+ εξειδικευμένους εργαζόμενους και μια ισχυρή ηγετική ομάδα, η Admirals συνεχίζει να επεκτείνεται και να εδραιώνεται ως αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών στον χρηματοπιστωτικό κλάδο σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Το αξιόλογο ιστορικό της εταιρείας συνοδεύεται από παγκόσμιες άδειες που διασφαλίζουν ότι λειτουργεί σύμφωνα με τις αυστηρές νομικές απαιτήσεις. Σήμερα, η εταιρεία κατέχει πάνω από 8 άδειες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Καθώς η εταιρεία βαδίζει προς τα εμπρός, οι αλλαγές σε επίπεδο διοικητικών στελεχών περιλαμβάνουν τον διορισμό του συνιδρυτή και προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου Alexander Tsikhilov ως Διευθύνων Σύμβουλος της Admirals, καθώς και την προσθήκη άλλων ειδικών στο Εποπτικό Συμβούλιο για την περαιτέρω ενίσχυση της εταιρείας.

Για την 23η επέτειο της εταιρείας ο Alexander Tsikhilov δήλωσε: “Καθώς προχωράμε μπροστά, η προσοχή μας παραμένει στην ανάπτυξη μέσω της αποτελεσματικότητας και της προσαρμοστικότητας, ώστε να διασφαλίσουμε την ευημερία της Admirals σε αυτό το εξαιρετικά μεταλλασσόμενο και ανταγωνιστικό τοπίο. Ταυτόχρονα, εκφράζουμε τη δέσμευσή μας να εφαρμόζουμε και να διατηρούμε ένα υποστηρικτικό, χωρίς αποκλεισμούς εργασιακό περιβάλλον ως προϋπόθεση για τη συνεχή επιχειρηματική επιτυχία”.

Ο Alexander Tsikhilov ολοκλήρωσε λέγοντας: “Ο άξονας για την επίτευξη του οράματός μας είναι η αξιοποίηση της δύναμης και των ικανοτήτων του εργατικού μας δυναμικού για την επιτάχυνση της ανάπτυξης και της επιτυχίας εντός της ομάδας μας.  Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών για συνεχή πρόοδο και ευημερία”.

Από το 2001, τα ορόσημα της Admirals ήταν σημαντικά και πολυάριθμα, αντανακλώντας την ανθεκτικότητα και την προσήλωση της εταιρείας στον παγκόσμιο κλάδο των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών. Ο συνδυασμός των βραβείων κύρους, της τεχνολογίας και της ρυθμιστικής συμμόρφωσης επιδεικνύει μια ολιστική προσέγγιση σε ό,τι αφορά το υψηλό επίπεδο παροχής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Αυτό γίνεται σε συνδυασμό με την υιοθέτηση της καινοτομίας και την εφαρμογή νέων ιδεών στην εξυπηρέτηση των πελατών, και του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Σταδιακά, η εταιρεία διαφοροποίησε την γκάμα προϊόντων της, ενώ εξοπλίζει τους πελάτες της με ποικίλους εκπαιδευτικούς πόρους που θα τους βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους.

Για πάνω από 2 δεκαετίες, η Admirals έχει υλοποιήσει και υποστηρίξει διάφορα προγράμματα, μεταφέροντας πολλά κοινωνικά μηνύματα στον κόσμο. Από το 2020, υπολογίζει το ανθρακικό αποτύπωμά της και με βάση αυτό χρηματοδοτεί περιβαλλοντικά έργα στην Αφρική, την Ινδία, τη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη, προκειμένου να αντισταθμίσουν το αποτύπωμα αυτό.

Η δέσμευση της Admirals να υιοθετεί και να πραγματοποιεί περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνες πρωτοβουλίες αποτελεί μια ευγενή προσπάθεια να συμβάλει σε ένα βιώσιμο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο.

Διανύοντας το εντυπωσιακό ορόσημο των 23 χρόνων λειτουργίας, η Admirals συνεχίζει να προσαρμόζεται και να πορεύεται στο δυναμικό πλαίσιο του χρηματοπιστωτικού κλάδου. Η εταιρεία στοχεύει σε νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες, εκφράζοντας παράλληλα την αφοσίωση της στην παροχή ενός πλαισίουολοκληρωμένων υπηρεσιών και υποστήριξης στους συναλλασσόμενους σε όλο τον κόσμο.