Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των οικονομικών επιδόσεων της εταιρείας για το 2022, η διοίκηση της  Ηλίας Νεοκλέους και ΣΙΑ ΔΕΠΕ  θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες και το προσωπικό της για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, παλιούς και νέους, για τη συνεχή εμπιστοσύνη τους στην ικανότητά μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους. Το 2022 ήταν μια απροσδόκητα δύσκολη χρονιά για την κυπριακή οικονομία και τον τομέα παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών ειδικότερα, εξ αιτίας τόσο του πληθωρισμού που προκλήθηκε μετά την πανδημία και τον απρόβλεπτο πόλεμο στην Ουκρανία, όσο και τις άλλες συνέπειες του πολέμου αυτού για τη Κύπρο. Ωστόσο, παρά τους αρνητικούς αυτούς παράγοντες, η ομάδα μας, επιδεικνύοντας ευελιξία, καινοτομία, ικανότητα και αφοσίωση, επέτρεψε στην εταιρεία να ανατρέψει τη γενική τάση και να παρουσιάσει ένα σταθερό και πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα για τον προηγούμενο χρόνο.

Αισθανόμαστε επίσης υπερήφανοι διότι, παρά τις δύσκολες συνθήκες, δεν έγιναν συμβιβασμοί  στην απόδοση. Η εταιρεία συνέχισε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να επιτυγχάνει τους μακροπρόθεσμους στόχους της. Οι κατατάξεις πρώτης βαθμίδας επιτεύχθηκαν για άλλη μια φορά για όλα τα τμήματα και ένας αριθμός ρεκόρ μεμονωμένων δικηγόρων επιλέχθηκε για την τεχνογνωσία τους από τους κορυφαίους οίκους αξιολόγησης. Η Ηλίας Νεοκλέους και ΣΙΑ ΔΕΠΕ είναι, επίσης, η μοναδική δικηγορική εταιρεία στην Κύπρο που βραβεύτηκε ποτέ με το βραβείο ITR Tax Firm of the Year. Το 2022 βρήκε την εταιρεία να επιτυγχάνει μια σειρά από «πρωτιές», συμπεριλαμβανομένης της πλήρους κυκλοφορίας του ALSP (παρόχου εναλλακτικής μορφής νομικών υπηρεσιών), του Neolaw.ai και, του Εγχειριδίου Ex-Tempore, της ίδρυσης Τμήματος Τech Law και να εγκαινιάζει τη  στρατηγική της συνεργασία με τo Kυπριακό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ για να βοηθήσει στην υλοποίηση του νέου του προγράμματος LLB (hons) που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο. Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίσαμε να επενδύουμε στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του προσωπικού μας και με χαρά είδαμε το σύνολο των ασκουμένων  μας για το 2021 να πετυχαίνει στις εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου με την πρώτη προσπάθεια. Προχωρήσαμε επίσης σε νέα πρόσληψη ασκουμένων τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την εκπαίδευση και την ανάπτυξη όλου του προσωπικού σε κάθε επίπεδο της εταιρείας.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα για το 2022 ο Διευθύνων Συνεταίρος μας, Ηλίας Νεοκλέους, σημείωσε: «Η ικανότητα της εταιρείας μας να εργάζεται με υψηλά πρότυπα και να κερδίζει νέους πελάτες αποδίδεται στην πρωτοποριακή μας φύση. Η στρατηγική μας θα περιλαμβάνει, πάντα με την ίδια βαρύτητα, τόσο την επένδυση στην καλύτερη τεχνολογία όσο και το σύγχρονο management και τον  ποιοτικό έλεγχο. Σε έναν κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε πλήθος νομικών πληροφοριών με το πάτημα ενός κουμπιού, είναι σημαντικό να προσφέρουμε στους πελάτες καινοτόμες ιδέες και υπηρεσίες και να παρέχουμε συμβουλές που παράγουν προστιθέμενη αξία. Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, είναι επίσης σημαντικό να παρέχουμε κίνητρα στους ανθρώπους μας και το σύστημα αξιολόγησης “Πλαίσιο Επιτάχυνσης Απόδοσης” είναι βασικό εργαλείο για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε . Η επιτυχία του συστήματος αυτού εξασφάλισε για άλλη μια φορά την ικανότητα να επικεντρώσουμε την επένδυσή μας στην εκπαίδευση στους σωστούς τομείς και να ανταμείψουμε με μπόνους  απόδοσης  το προσωπικό μας για το 2021. Σχετικά με το επόμενο έτος, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι τα μπόνους για το 2022 θα καταβληθούν σε πιο έγκαιρη βάση και ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να παίζει τον ρόλο της στην προώθηση της ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας».