Ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν εκτενέστερα καίρια θέματα και προβληματισμοί που αφορούν τον τομέα και την οικονομία σε συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας Μάκη Κεραυνού και του Συνδέσμου Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων και Διαχειριστριών Εταιρειών Πιστωτικών Διευκολύνσεων (ΣΕΔΠ).

Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη με τον αξιότιμο Υπουργό Οικονομικών στην παρουσία και του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών κατά την οποία συζητήθηκαν, σε ένα εποικοδομητικό κλίμα, θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και τον τομέα δραστηριοποίησης του Συνδέσμου.

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν το Υπουργείο για τον ρόλο και τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει ο Σύνδεσμος, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν εκτενέστερα καίρια θέματα και προβληματισμοί που αφορούν τον τομέα και την οικονομία. Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου δήλωσαν την ετοιμότητά τους για εξέταση των θεμάτων που έχουν συζητηθεί με το Υπουργείο, στην επόμενη συνεδρία της ολομέλειας του Συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος επιθυμεί και δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον κ. Υπουργό και στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών για τη συνάντηση και την εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.