Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι η 10η Ιουλίου είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής δήλωσης για καταβολή του κατ’ αποκοπή ποσού Φ.Π.Α. που αφορά το Ειδικό Καθεστώς Αστικών Ταξί.

Υπενθυμίζεται ότι, από το έτος 2023 η δήλωση για καταβολή κατ’ αποκοπή ποσού Φ.Π.Α. – Ειδικό καθεστώς Αστικών Ταξί υποβάλλεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της Πύλης Φορολογουμένων Tax For All – TFA.

Για να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες να προχωρήσουν με τη δήλωση και την καταβολή του κατ’ αποκοπή ποσού ΦΠΑ, θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Tax For All – TFA.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία λογαριασμού είναι να υπάρχει καταχωρημένη η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Εάν δεν έχει ήδη δηλωθεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες όπως συμπληρώσουν το έντυπο Τ.Φ.2003 «Αλλαγή στοιχείων στο Φορολογικό Μητρώο», που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φορολογίας στο www.mof.gov.cy/tax κάτω από την ενότητα «Φ.Π.Α.→ Έντυπα → Εγγραφή – Ακύρωση – Αλλαγή στοιχείων στο Φορολογικό Μητρώο», και να το αποστείλουν στο [email protected]

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φορολογίας, κάτω από το εικονίδιο TFA, υπάρχουν επίσης:

Για περαιτέρω βοήθεια, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με το κέντρο εξυπηρέτησης TFA καλώντας στο:

  • 17700 για τοπικές κλήσεις
  • +357 22 803803 για διεθνείς κλήσεις