Viral έγινε ξανά ο πρώην ποδοσφαιριστής Πίτερ Κράουτς στο pregame του ματς Γουλβς με Λίβερπουλ. Ο Πίτερ Κράουτς είπε να θυμηθεί τα παλιά αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περιμένε.Ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με τον ίδιο πρωταγωνιστή, κάνει το γύρω του διαδικτύου αποτυπώνοντας την αμηχανία του.

Στο pregame του «TNT Sports» για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουλβς βλέπουμε τον παλαίμαχο Άγγλο επιθετικό Πίτερ Κράουτς να βρίσκεται στη σέντρα του γηπέδου μαζί με τον επίσης άλλοτε Άγγλο διεθνή, Τζο Κόουλ. Οι δυο τους είχαν βάλει στόχο να στείλουν την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Κράουτς να τρώει μια επική τούμπα ενώ σούταρε!

Πήγε να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Από τη στιγμή που ο παλαίμαχος επιθετικός δεν χτύπησε και σηκώθηκε σώος, οι συμπαρουσιαστές του στο TNT γέλασαν με την ψυχή τους. Παρά την αρχική αμηχανία, ο Κράουτς αντιμετώπισε το συμβάν με ένα μεγάλο χαμόγελο, προσθέτοντας ότι «αυτό ήταν πραγματικά ντροπιαστικό».

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα

Το ρεκόρ του Κράουτς για τα περισσότερα γκολ με κεφαλιά

Ο Πίτερ Κράουτς έχει πραγματοποιήσει 42 εμφανίσεις με την εθνική Αγγλίας από το 2005 μέχρι το 2010, σκοράροντας 22 φορές και έχει συμμετάσχει σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα. Ο Κράουτς είναι ένας από τους 28 παίκτες με πάνω από 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, και κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ με κεφαλιά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κράουτς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τότεναμ, αλλά δεν εμφανίστηκε με την κύρια ομάδα. Δόθηκε δανεικός στην Ντάλγουιτς Χάμλετ και την Χέσσλεχολμ πριν αποκτηθεί από την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς. Μετά τον υποβιβασμό της ΚΠΡ τη σεζόν 2000-01, αποκτήθηκε από την Πόρτσμουθ. Πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, σκοράροντας 19 φορές και αποκτήθηκε το Μάρτιο του 2002 από την Άστον Βίλα. Όμως εκεί δεν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και δόθηκε δανεικός στη Νόριτς Σίτι το 2003 και έπειτα αποκτήθηκε από την Σάουθαπτον και τον Ιούλιο του 2005 από τη Λίβερπουλ. Με τη Λίβερπουλ κέρδισε το Κύπελλο Αγγλίας και το FA Community Shield το 2006 και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2007.

in.gr