Έλληνας Youtuber έθεσε ένα στόχο στον εαυτό του και κατάφερε το ακατόρθωτο. Ήθελε να κάνει ένα ταξίδι στη Γαλλία αλλά με.. ιδιαίτερο μέσο μεταφοράς. Συγκεκριμένα ο Youtuber Κόγιας πραγματοποίησε ενα απίστευτο ταξίδι από την Ιταλία μέχρι τη Γαλλία με ηλεκτρικό πατίνι. Ξεπέρασε το όριά του με αυτή την «αποστολή», ξεκινώντας από το Μιλάνο με απώτερο σκοπό να φτάσει στη Λυών, της Γαλλίας.

Μετά από 57 ώρες στο δρόμο, ο δημιουργός περιεχομένου διένυσε 500 χιλιόμετρα για να πετύχει τον στόχο του. Σε ένα απολαυστικό βίντεο ο Κόγιας κατέγραψε όλο το ταξίδι, καθώς και τις δυσκολίες που συνάντησε, ώστε να πετύχει το στόχο του.

Ο Youtuber φαίνεται πως αγαπά αυτά τα challenge αφού έχει τολμήσει και άλλο ταξίδι με αυτό τον τρόπο. Πριν από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είχε ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη, που είναι η βάση του, μέχρι την Αθήνα, με ηλεκτρικό πατίνι. Μαζί με έναν φίλο του οδήγησε για 73 ώρες. Φυσικά, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έκανε τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό ενώ απαθανάτισε κάθε στιγμή με την κάμερά του και μοιράστηκε ένα βίντεο στο κανάλι του, το οποίο έχει γίνει viral.

Αυτή την φορά αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Η δοκιμασία δύσκολη αλλά τελικά ο Youtuber τα κατάφερε για ακόμα μια φορά.

philenews / in.gr