Tα ζώα αισθάνονται υποχρεωμένα να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους, ενώ άλλα επιδιώκουν να φυλάξουν τα σπίτια τους. Αυτή η γάτα ενδιαφέρεται μόνo για την ειδική καρέκλα της.

Δείτε αυτό το ζωηρό αιλουροειδές να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του σε ένα βίντεο που κέρδισε τους χρήστες των social media. Η μαμά της γατούλας έχει φτιάξει τον λογαριασμό στο TikTok @cleo11117. Πολλοί χρήστες την συμβουλεύουν να προσέχει, καθώς το κατοικίδιό της φαίνεται να είναι… ικανό να πάρει εκδίκηση.

Η Cleo δεν εκτιμά όταν κάποιος κάθεται στην θέση της. Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, σηκώνει την ουρά και μετά συστρέφει το σώμα της όπως θα έκανε μια ύαινα. Στρογγυλεύει τη σπονδυλική στήλη, κάνοντας τον εαυτό της να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος. Περπατά απειλητικά μέσα στο δωμάτιο, προχωρώντας σε μια πλάγια κίνηση.

Όταν η μαμά της, ρωτά τι συμβαίνει, της αποσπά την προσοχή και χαλαρώνει στιγμιαία. Έπειτα στρίβει ξανά το σώμα της, και πέφτει στο πάτωμα και βάζει τα νύχια στο χαλί. Είναι εκνευρισμένη και δεν φοβάται να το δείξει.

@cleo11117 Cleo doesn’t like me sitting in his chair 😂. #cutecatvideos #cutecat #cat #cats #catsoftiktok #catslovers #cutecat #playfulcat ♬ original sound – Cleo

gazzetta.gr