Μια συνηθισμένη ημέρα θυμίζει η σημερινή στα εμπορικά κέντρα, παρά τις εκπτώσεις των καταστημάτων λόγω του Black Friday, σύμφωνα με τον  πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καταναλωτών Μάριο Δρουσιώτη.

Μιλώντας στο philenews σημείωσε πως, μετά από επίσκεψή του σε Εμπορικό Κέντρο της πρωτεύουσας, μέχρι τις 10:00 το πρωί τουλάχιστον η κίνηση ήταν αρκετά μουδιασμένη. Παράλληλα, επεσήμανε πως σε σύγκριση με άλλες χρονιές η κίνηση είναι πολύ χαμηλότερη. «Λυπάμαι τους καταστηματάρχες».

Κληθείς να σχολιάσει που οφείλεται η χαμηλή επισκεψιμότητα, ο κ. Δρουσιώτης έκανε λόγο για εκμετάλλευση, από μερίδα καταστηματαρχών, της σημερινής ημέρας. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο μέχρι την περασμένη Τρίτη έγιναν 12 καταγγελίες στον Σύνδεσμο.

«Ευθύνονται κάποια καταστήματα που δεν συμπεριφέρονται καλά στους καταναλωτές. Οι τιμές δεν είναι καλές. Οι εκπτώσεις είναι οι ίδιες με άλλες περιόδους εκπτώσεων, οπόταν δεν είναι ελκυστικές».

Τέλος το μήνυμά του προς του καταναλωτές είναι, «αν δεν έχουμε ανάγκη ένα προϊόν να μην το αγοράζουν και βεβαίως οι ενδιαφερόμενοι να κοιτάζουν την τελική τιμή».