Tουριστικό χωράφι στην Γεροσκήπου, με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τα €2,2 εκατ., πωλεί η Altamira. Πρόκειται στην ουσία για το ½ αδιανέμητο μερίδιο τουριστικού χωραφιού, στο οποίο αναλογούν 5.362 τ.μ. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 2.4 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της κοινότητας, περί τα 280 μέτρα νότια του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος Aliathon και περί τα 170 μέτρα βόρεια από τη θάλασσα.

Τοποθετείται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις, ενώ στην άμεση περιοχή του δραστηριοποιούνται αρκετές τουριστικές μονάδες και ξενοδοχεία. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Το ακίνητο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα, ομαλή επιφάνεια και εφάπτεται οδικών δικτύων κατά μήκος του νοτίου, ανατολικού και βορείου συνόρου του, σε ολική πρόσοψη περί τα 275 μέτρα. 

Εμπίπτει εντός της Τουριστικής Ζώνης Τ5β στην οποία προνοούνται διάφορες χρήσεις με τους ανάλογους συντελεστές.

Αποτελεί ιδανική επένδυση για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης ή επενδυτές.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το ακίνητο εξαιρείται από τη μείωση κατά 50% του τέλους μεταβίβασης Ακίνητης Ιδιοκτησίας για όλες τις περιπτώσεις που επιβάλλονται ή εισπράττονται τέλη με βάση του Περί Κτηματολογικού και Χωρομετρικού Τμήματος (Τέλη και Δικαιώματα) Νόμου (Κεφ.219).