Στη Σεβίλλη μεταβαίνει σήμερα αντιπροσωπεία της Πάφου που αποτελείται από τον Διευθυντή Έργων Έξυπνης πόλης του Δήμου Πάφου, Δρ. Ζήνων Ζήνωνος και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, Νάσο Χατζηγεωργίου.

Τα δυο στελέχη έχουν προσκληθεί από την ισπανική πόλη η οποία είναι συμπρωτεύουσα της Πάφου το 2023 στον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού, για αλληλοενημέρωση, δικτύωση και μεταφορά καλών πρακτικών.

Βάσει του προγράμματος των επαφών που θα διαρκέσουν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, οι εκπρόσωποι της Πάφου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δράσεις που υλοποιήθηκαν ή είναι σε εξέλιξη και εντάσσονται στα έργα έξυπνου προορισμού, αναμένεται να συμμετάσχουν σε συναντήσεις με διάφορους τοπικούς φορείς και ακαδημαϊκά ιδρύματα, θα ξεναγηθούν σε διάφορα σημεία  παρεμβάσεων που σχετίζονται με τις δράσεις έξυπνου τουρισμού και θα ανταλλάξουν  τεχνογνωσία.    

Μεταβαίνουμε στη Σεβίλλη, τονίζει σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, κυρίως για να λάβουμε καλές πρακτικές και τεχνογνωσία  από μια πόλη που αποδεδειγμένα έχει κάνει άλματα ως προς την πορεία του έξυπνου τουρισμού.