Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Μέγαρο Γεροσκήπου συνάντηση μεταξύ στελεχών της ΕΤΑΠ Πάφου και του Δημοτικού Γραμματέα και του Πολιτιστικού Λειτουργού του Δήμου, παρουσία του Δημαρχεύοντα Γεροσκήπου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια των επαφών της ΕΤΑΠ με τους διάφορους εταίρους για την αναβάθμιση των εμπειριών που προσφέρονται, αλλά και την ενίσχυση των κοινών προσπαθειών. Στη συνάντηση έγινε εκτενής ανταλλαγή απόψεων και εξετάστηκαν διάφορα ζητήματα  που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, όπως θέματα που αφορούν στην ανάδειξη της πλατείας και του πυρήνα της Γεροσκήπου, οι αθλητικές υποδομές, τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, η ανάγκη για περαιτέρω ανάδειξη του μύθου της Αφροδίτης και άλλα.

Επιπρόσθετα, έγινε αλληλοενημέρωση για τρέχοντα θέματα, έργα υποδομής και άλλες δράσεις που είναι σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται, αλλά και για τις πιθανές προκλήσεις της νέας χρονιάς. Οι δύο φορείς διαβεβαίωσαν για την ενίσχυση της διαχρονικής  συνεργασίας ενόψει και των νέων ευκαιριών που παρουσιάζονται λόγω της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.