Επιλεγμένα ακίνητα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε αγοραστή, παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, στο πλαίσιο της ενότητας «Altamira Selection».

Από την εβδομαδιαία ενότητα της εταιρείας, ξεχωρίζουν ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα, σε μερικές από τις πιο περιζήτητες περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου. Τα ακίνητα είναι ιδανικά για ιδιοκατοίκηση καθώς και για ενοικίαση, με καλές αποδόσεις.

Κατοικίες

Από τα ακίνητα που εντοπίζονται στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, το ενδιαφέρον κεντρίζει κενή διώροφη κατοικία στη δημοφιλή τοποθεσία Περνέρα του Παραλιμνίου, με τιμή πώλησης τις €285.000. Ιδανικά τοποθετημένο λίγα μέτρα από τη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, το ακίνητο απολαμβάνει άριστες προσβάσεις στις όμορφες παραλίες της περιοχής. Με συνολικό εμβαδόν 158 τ.μ., η κατοικία αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, αποχωρητήριο και κυρίως μπάνιο, ενώ εξωτερικά διαθέτει ψησταριά, αυλή και χώρο στάθμευσης.

Στην Ορόκλινη εντοπίσαμε κενή διώροφη κατοικία με σοφίτα, η οποία πωλείται προς €380.000. Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στο κέντρο της κοινότητας, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 389 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο, πρώτο όροφο και σοφίτα. Στο ισόγειο υπάρχει κουζίνα, σαλόνι, ντους με αποχωρητήριο, υπνοδωμάτιο και καθιστικό, ενώ στον όροφο εντοπίζονται τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά, διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, αποθηκευτικό χώρο, κήπο και περίφραξη.

Στην κοινότητα Μανδριά ξεχωρίζει διώροφη κατοικία, με τιμή πώλησης τις €160.000. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της κοινότητας και τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, η κατοικία είναι κενή και έχει συνολικό εμβαδόν 111 τ.μ.. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι με κουζίνα, αποχωρητήριο και κυρίως μπάνιο. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, καθώς και χώρο στάθμευσης στο ισόγειο.

Κενή διώροφη κατοικία με πισίνα και αυλή πωλείται στο Πολέμι, στην τιμή των €260.000. Απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα μιας ιδανικής τοποθεσίας, κοντά στο κέντρο της κοινότητας και το Λύκειο/Γυμνάσιο Πολεμίου, η κατοικία έχει εμβαδόν 217 τ.μ. και αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, χολ, κουζίνα, καθιστικό με τζάκι, αποχωρητήριο και μπάνιο.

Στην Ξυλοφάγου ξεχωρίζει κενή κατοικία τριών υπνοδωματίων, με τιμή πώλησης τις €430.000. Ιδανικά τοποθετημένη μόλις λίγα μέτρα από τον συνδετικό δρόμο Ξυλοφάγου – Αυγόρου, η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 241 τ.μ.. Στο ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό, γραφείο, μικρή αποθήκη και αποχωρητήριο. Στον πρώτο όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ εξωτερικά υπάρχει χώρος στάθμευσης, αποθηκευτικός χώρος, μεγάλος κήπος και περίφραξη.

Διαμερίσματα

Δύο κενά διαμερίσματα, ιδανικά για ιδιοκατοίκηση καθώς και ενοικίαση, εντοπίζονται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Παναγιά. Τοποθετημένα επί της οδού Λυκάονος, τα διαμερίσματα πωλούνται προς €185.000 έκαστο και έχουν συνολικό εμβαδόν 137 τ.μ.. Το καθένα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό με τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων ξεχωρίζει στον Άγιο Θεόδωρο Πάφου, με τιμή πώλησης τις €160.000. Σε κοντινή απόσταση από το Παφιακό Στάδιο, το ακίνητο έχει εμβαδόν 95 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με τραπεζαρία και κουζίνα, αποχωρητήριο, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Τέλος, στα Περβόλια πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, με τιμή πώλησης τις €100.000. Σε μια εξαιρετική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της κοινότητας και τον συνδετικό δρόμο Κιτίου – Περβολιών, το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 100 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Στο ισόγειο διαθέτει χώρο στάθμευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, μέχρι την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8 π.μ. και 5 μ.μ..