Ημέρα μαρίνας η σημερινή για την Πάφο. Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, θα ενημερώσει στις 10 το πρωί στον Πολυχώρο «Αττικόν» της Πάφου, τους τοπικούς φορείς για την μελέτη της Deloitte για την συνδυαστική ανάπτυξη μαρίνας και αγκυροβολίου.

Η σημερινή συνάντηση του αρμόδιου υφυπουργού με τους φορείς της Πάφου ακολουθούν τον θόρυβο που προκλήθηκε το τελευταίο διάστημα στην επαρχία, μετά την αποκάλυψη δια των δηλώσεων του προέδρου του ΕΒΕ Πάφου Γιώργου Μάη στον «Φ», ότι η μελέτη της Deloitte για την συνδυαστική ανάπτυξη μαρίνας και αγκυροβολίου έχει ήδη παραδοθεί στον Υφυπουργό Τουρισμού εδώ και αρκετό καιρό.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζητούν επίσπευση διαδικασιών για τη Μαρίνα της Πάφου

Μετά τον θόρυβο, με επιστολή του προς τους βουλευτές Πάφου και το ΕΒΕ, ο Υφυπουργός Τουρισμού απάντησε ότι έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες για προγραμματισμό παρουσίασης των αποτελεσμάτων της μελέτης, προς όλους τους φορείς της Πάφου, αμέσως μετά το Πάσχα. Η μέρα έχει πλέον φθάσει και στις 10 το πρωί σήμερα τα αποτελέσματα της μελέτης θα τεθούν ενώπιον των οικονομικών και κοινωνικών φορέων της Πάφου.

Το γεγονός αυτό αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσμονή από τους οικονομικούς, κοινωνικούς και τουριστικούς φορείς της επαρχίας, προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος για το έργο και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για ένα θέμα που ταλαιπωρεί εδώ και δεκαετίες την επαρχία.

« Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα ανάπτυξης και αναμένεται να δώσει ώθηση στην οικονομική, εμπορική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου», παρατηρούν χαρακτηριστικά.