Nέα ακίνητα  βγάζει προς πώληση η Altamira Real Estate, τα οποία επιλέγηκαν για την κατηγορία «Altamira Selection» τα οποία βρίσκονται σε περιοχές σε όλη την Κύπρο και περιλαμβάνουν: διαμερίσματα, οικόπεδα, και μεζονέτες. Τα ακίνητα είναι ιδανικά τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022, στις 10 το πρωί. Στην λίστα τα ακίνητα προς πώληση είναι:

● Στην επαρχία Λευκωσίας, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε πολύ καλή τοποθεσία πλησίον του άλσους ακαδημίας στον δήμο Αγλαντζιάς πωλείται με επιφυλασσόμενη τιμή €140.000. Τοποθετείται σε απόσταση περί τα 700 μέτρα βορειοδυτικά του δημαρχείου και περί τα 20 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Αγλαντζιάς. Το διαμέρισμα με αριθμό  θύρας 021 βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτηρίου με την ονομασία «Merethea 11». Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 85τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 17τ.μ.

● Τέσσερα οικόπεδα στα Λατσιά πωλούνται με επιφυλασσόμενες τιμές  από €160.000 μέχρι €180.000 το καθένα και το εμβαδόν είναι μεταξύ  592 τ.μ. – 680 τ.μ Βρίσκονται πλησίον του νέου Senior School και κοντά στο στάδιο Γ.Σ.Π, καθώς επίσης το κέντρο δεξιώσεων Lemon Park. Προσφέρουν εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, το κέντρο του δήμου Λατσιών και την πρωτεύουσα.

● Οικιστικό οικόπεδο στη Λακατάμεια 613 τ.μ πωλείται στην ενδεικτική τιμή: €205.000 Βρίσκεται στην ενορία Αγίας Παρασκευής, κοντά στην υπεραγορά Lidl. Εφάπτεται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 22 μέτρα και έχει συντελεστή δόμησης 100%, γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτηρίου.

● Στην επαρχία Λάρνακας δύο ανακαινισμένα διαμερίσματα στην Αναφωτίδα 53 τ.μ και 77 τ.μ πωλούνται στην ενδεικτική τιμή: €160.00. Το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €70.000 και το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €90.000. Αποτελούν μέρος τριώροφης πολυκατοικίας και διαθέτουν πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα στην ταράτσα, με θέα τη γύρω περιοχή. Απολαμβάνουν καλές προσβάσεις προς τη θάλασσα, διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας και είναι κενά. Αποτελούν κατάλληλη επένδυση τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοκατοίκηση.

● Διώροφη κατοικία με πισίνα στην Αραδίππου 493 τ.μ πωλείται στην ενδεικτική τιμή: €320.000 Βρίσκεται κοντά στη συμβολή των λεωφόρων Ελευθερίας και Ελλάδος. Πρόκειται για μία αμιγώς οικιστική περιοχή, με εξαιρετικές προσβάσεις τόσο προς τον αυτοκινητόδρομο όσο και προς τη Λάρνακα.

● Στην επαρχία Λεμεσού γωνιακό οικιστικό οικόπεδο στο Κολόσσι 520 τ.μ πωλείται στην ενδεικτική τιμή  €120.000 Βρίσκεται κοντά στην υπεραγορά «Αλφαμέγα» και το νέο Γήπεδο Λεμεσού. Διαθέτει περί τα 43 μέτρα συνολικό πρόσωπο και έχει συντελεστή δόμησης 60%, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ανέγερση κατοικίας.

● Στην επαρχία Πάφου, δύο παραδοσιακές κατοικίες στη Λυσό 140 τ.μ και 155 τ.μ πωλούνται στην ενδεικτική τιμή €180.000 και €190.000 αντίστοιχα Αποτελούνται από τρία υπνοδωμάτια και αποτελούν ιδανική επιλογή για χρήση ως εξοχικής κατοικίας.

● Διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων στο κέντρο της Πάφου 103 τ.μ πωλείται στην ενδεικτική τιμή €150.000. Βρίσκεται στην ενορία Άγιος Θεόδωρος στον δήμο Πάφου. Εφάπτεται της οδού Λακωνίας και αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.