Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη έχει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Λιβύης Aguila Saleh.

Ο Λίβυος αξιωματούχος, σύμφωνα με λιβυκά ΜΜΕ τα οποία επικαλούνται και τον σύμβουλο Τύπου του, Fathi Al-Marimi, έφτασε στην Κύπρο την Παρασκευή το πρωί. Στο επίκεντρο των συζητήσεών του στο νησί θα είναι η συμφωνία που υπέγραψε η Τουρκία με την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας στην Τρίπολη (GNA).

Όπως δήλωσε ο σύμβουλος Τύπου του Saleh, Fathi Al-Marimi, στην αντιπροσωπεία που επισκέπτεται την Κύπρο μετέχουν και πολλοί βουλευτές.

 
Συνάντηση με τον ΥΠΕΞ θα έχει ο Πρόεδρος Βουλής Λιβύης
 
Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται να έχει έχει εντός της ημέρας ο Πρόεδρος της Βουλής της Λιβύης, Aguila Saleh, όπως πληροφορείται στο ΚΥΠΕ.

Ο κ. Saleh, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο για να συζητήσει με την κυπριακή πλευρά τα τεκταινόμενα στην περιοχή, μετά και το μνημόνιο που υπέγραψε η Τουρκία με την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας στην Τρίπολη, είχε το πρωί συνάντηση στη Βουλή, με τον Πρόεδρο του σώματος Δημήτρη Συλλούρη.

 
Πηγή: philenews/KYΠΕ