Πρωτοφανή μηνύματα εξάγονται από τα αριθμητικά δεδομένα της μεγάλης έρευνας κοινής γνώμης την οποία δημοσιεύει σήμερα ο «Φιλελεύθερος» για την προεδρία Νίκου Χριστοδουλίδη, την ώρα που η κοινωνία βλέπει τη χώρα να κινείται προς λάθος κατεύθυνση. Μέσα σε μια περίοδο 12 μηνών η δημοτικότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας δείχνει να έχει πληγεί. Τα αποτελέσματα της έρευνας εμφανίζονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα για την αξιολόγηση του Νίκου Χριστοδουλίδη ως προς τη διαχείριση του Κυπριακού και των θεμάτων Οικονομίας.

Εξίσου κρυστάλλινα μηνύματα εξάγονται από τα αποτελέσματα της έρευνας και για την Κυβέρνηση, το έργο και τις αποφάσεις της επί διαφόρων θεμάτων κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας της.

Η μεγάλη έρευνα κοινής γνώμης που διενήργησε η Pulse Market Research για λογαριασμό του «Φιλελεύθερου», την περίοδο 20-26  Φεβρουαρίου, κατέδειξε ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο: Ότι η κοινωνία δεν έχει μόνο κριτική στάση ως προς τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης, αλλά την ίδια ώρα προσεγγίζει επικριτικά και το πώς ασκείται η αντιπολίτευση προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη.  Τι λένε οι αριθμοί για ΔΗΣΥ και τι για ΑΚΕΛ.

>>ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ»