Φωτιές βάζει με ανάρτηση του ο βουλευτής Λάρνακας του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, ο οποίος πυροβολεί ευθέως τον υποψήφιο Δήμαρχο που στηρίζει το κόμμα του στο Δήμο Λεμεσού, Γιάννη Αρμεύτη.

Χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του υποψήφιου Δημάρχου ως άσχετες και επιπόλαιες για την Λάρνακα σε σχέση με τα όσα είπε για την επέκταση του ΤΕΠΑΚ σε Λάρνακα και Πάφο. «Με το σκεπτικό της ατυχούς δήλωσης του κ. Αρμεύτη, οι βουλευτές της Λάρνακας, της Πάφου και των άλλων επαρχιών δεν θα πρέπει δηλαδή να ψηφίζουν τον προϋπολογισμό του ΤΕΠΑΚ γιατί η έδρα του είναι στην Λεμεσό», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Άσχετες, επιπόλαιες για την Λάρνακα, οι δηλώσεις του Υποψήφιου Δημάρχου Λεμεσού Γιάννη Αρμεύτη και ασφαλώς η άμεση αντίδραση και απάντηση μου.

Η πρόσφατη δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Λεμεσού Γιάννη Αρμεύτη ότι θεωρείται «μεγάλη ήττα για τη Λεμεσό η επέκταση του ΤΕΠΑΚ σε Πάφο και Λάρνακα», τη θεωρώ άστοχη, επιπόλαιη, με πρωτόγνωρο συλλογισμό.

Η διαμάχη όσο αφορά την εκλογή Δημάρχου στη Λεμεσό, αφορά τους ψηφοφόρους της Λεμεσού και ασφαλώς αυτοί θα κρίνουν τον κατάλληλο για την εκλογή. Δεν μπορεί όμως στην προσπάθεια αυτή να γίνονται τέτοιες αναφορές.

Με το συλλογισμό του κ. Αρμεύτη, ακόμη λίγο θα ανέφερε ότι δεν θέλει καθηγητές στο ΤΕΠΑΚ μη καταγωγής εκ Λεμεσού ή δεν θα ήθελε ο Πρύτανης να προερχόταν από άλλη επαρχία, που παρεμπιπτόντως είναι από την Λάρνακα.

Θεωρώ τη δήλωσή του προσβλητική για τους Λαρνακείς και ζητώ άμεση απολογία.

Με το σκεπτικό της ατυχούς δήλωσης του κ. Αρμεύτη, οι βουλευτές της Λάρνακας, της Πάφου και των άλλων επαρχιών δεν θα πρέπει δηλαδή να ψηφίζουν τον προϋπολογισμό του ΤΕΠΑΚ γιατί η έδρα του είναι στην Λεμεσό.