Φραστική επίθεση, με διάφορες απειλές από στενό συγγενικό πρόσωπο του νυν δημάρχου Λεμεσού, Νίκου Νικολαΐδη, καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ανέμενε ακόμη από τον κ. Νικολαΐδη «να καταδικάσει αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, να αναλάβει την ευθύνη και να απολογηθεί», σημειώνοντας ότι «κάτι τέτοιο, δυστυχώς, δεν έγινε».

Εξέφρασε, μάλιστα, «τη θλίψη του για το ντροπιαστικό αυτό συμβάν, μα πολύ περισσότερο για τη συγκάλυψη των προπηλακισμών από πλευράς του νυν Δημάρχου» και διερωτήθηκε «αυτές είναι άραγε οι “καθαρές δουλειές” που επικαλείται ο κ. Νικολαΐδης;».

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Αρμεύτη

Μια βδομάδα πέρασε από το θλιβερό περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια υποβολής των υποψηφιοτήτων, όταν στέλεχος του επιτελείου του κ. Νικολαΐδη και στενό συγγενικό του πρόσωπο, μου επιτέθηκε φραστικά εκστομίζοντας διάφορες απειλές.

Ο λόγος της επίθεσης, όπως μάθαμε, ήταν η αναφορά μου σε πρόσφατο debate περί σύγκρουσης συμφέροντος του κ. Νικολαΐδη όταν συναντούσε Σαουδάραβα επενδυτή στο γραφείο του, στην παρουσία του αρχιτέκτονα γαμπρού του και κτηματομεσίτη υπαλλήλου του Δήμου χωρίς τη συμμετοχή υπηρεσιακών, ως είθισται να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ανέμενα από τον κ. Νικολαΐδη, να καταδικάσει αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, να αναλάβει την ευθύνη και να απολογηθεί. Κάτι τέτοιο, δυστυχώς, δεν έγινε.

Εκφράζω τη θλίψη μου για το ντροπιαστικό αυτό συμβάν, μα πολύ περισσότερο για τη συγκάλυψη των προπηλακισμών από πλευράς του νυν Δημάρχου. Αυτές είναι άραγε οι “καθαρές δουλειές” που επικαλείται ο κ. Νικολαΐδης; “Καθαρίζουμε” με τραμπουκισμούς την όποια κριτική μας ασκείται;

Εμείς, φίλες και φίλοι, θα δώσουμε αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και ευπρέπεια. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε την αλλαγή στην πόλη μας.