Η έκθεση “Innovative Flow Solutions/ Head and Hand series”  της εικαστικού Κυριακής Κώστα που παρουσιάζεται στο Φυτώριο Εικαστικής Καλλιέργειας στα πλαίσια των δράσεών του A Climate Challenge, θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.
 
To πρόγραμμα «head and hand» θα μπορούσε επιγραμματικά να περιγραφεί ως μια μελέτη πάνω στη συντήρηση και τον επαναπροσδιορισμό του χώρου.
 
Με τη βοήθεια μιας ομάδας τεχνιτών, η Κυριακή Κώστα διακρίνει λεπτομέρειες στο αστικό περιβάλλον της Κύπρου, που χρήζουν αποκατάστασης και προχωρά στην επιδιόρθωσή τους. Με βασικό σημείο έμπνευσης τη φυσική και τεχνική φθορά του αστικού τοπίου, η καλλιτέχνης ζητά από τους τεχνίτες να επιμεληθούν το αντικείμενο «μελέτης» όπως οι ίδιοι επιθυμούν και με τον τρόπο αυτό, προσπαθεί να εξάγει μια πιο προσωπική οπτική του τί σημαίνει να αλληλοεπιδράς με τον περίγυρό σου.
 
Στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στα πλαίσια σχετικής εκδήλωσης/εργαστηρίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στη δράση που θα πραγματοποιηθεί και να επισκεφτεί για τη μέρα αυτή την έκθεση.