Ένα βραβείο εξέχουσας σημασίας, το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία «Βιομηχανία», απονεμήθηκε στον Γενικό Διευθυντή του P&P Ice Cream Group Παναγιώτη Παπαφιλίππου.
 
Η απονομή του βραβείου έγινε στα 6α ΚΕΒΕ Business Leader Awards 2019, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 6η συνεχή χρονιά με σκοπό να επιβραβεύσουν την κυπριακή επιχειρηματική αριστεία αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα Κύπριων επιχειρηματιών.
 
Η οικογενειακή επιχείρηση P&P Ice Cream Group, η οποία ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Χριστοφόρου και τον Παναγιώτη Παπαφιλίππου, μετρά περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη παγωτό-βιομηχανία στην Κύπρο, έχοντας στο ενεργητικό της πολλαπλές βραβεύσεις, διακρίσεις και πιστοποιήσεις σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων της.
 
Από το 1965 δημιουργεί τα εύγευστα παγωτά PAPAFiLiPOU, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, χρησιμοποιώντας μόνο αγνά, φρέσκα υλικά.
 
Παράλληλα, εκτός από το αγαπημένο παγωτό παράγει τα παγάκια       N-ice, γνήσιο χυμό λεμονιού και το Max&Frida. Oι δραστηριότητες του Ομίλου επεκτείνονται και στον κλάδο της ψυχαγωγίας με τα δύο PAPAFiLiPOU Luna Park σε Έγκωμη και Λατσία καθώς και το γνωστό La Patisserie Panayiotis.
 
Ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου από νεαρή ηλικία είχε ξεχωρίσει για το επιχειρηματικό του ταλέντο. Μέσα από το διαχρονικό όραμά του για να δημιουργήσει και να επεκταθεί σε τομείς που θα κάνουν έναν κόσμο χαρούμενο, ανέπτυξε τον κλάδο της ζαχαροπλαστικής, δημιούργησε παιδότοπους με επιτυχημένες παγωταρίες και πρωτοτύπησε στη παγωτό-βιομηχανία δημιουργώντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία πολύ γρήγορα ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν στην αγορά της Κύπρου αλλά και στο εξωτερικό.

Αυτοδημιούργητος και ευέλικτος, με διορατικότητα, αγάπη και σεβασμό προς τους συνεργάτες και τους καταναλωτές, με πλούσιο κοινωνικό έργο, συμμετοχή σε συμβούλια και επιτυχημένη δράση για την αναβάθμιση και την εξέλιξη της βιομηχανίας, του εμπορίου, της οικονομίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της γαστρονομίας του τόπου μας, κατάφερε να χαράξει τη δική του πορεία στην επιχειρηματική ζωή της Κύπρου.