Αν ανάρμοστη συμπεριφορά θεωρείται όταν ο Γενικός Ελεγκτής ετοιμάζει εκθέσεις και εκφράζει και την άποψη του για όσα στραβά συντελούνται (έστω και καθ’ υπερβολή σε κάποιες περιπτώσεις), τι είδους συμπεριφορά λογίζεται όταν η νομική υπηρεσία μετατρέπεται σε «βιομηχανία αναστολής ποινικών διώξεων» ή χειρισμών οι οποίοι οδηγούν στην απαλλαγή κάποιων οι οποίοι υποπίπτουν σε σοβαρά ποινικά αδικήματα;

Σιγά το όνομα που είχατε και σας το σπίλωσε ο Γενικός Ελεγκτής. Ρωτήστε τους πολίτες να σας πουν την άποψή τους και τότε θα ευχαριστήσετε τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη για το γεγονός ότι σας χειρίζεται με επιείκεια.

Δηλώστε ότι δεν θα διώξετε ποινικά όποιον σας κράξει και θα μάθετε όλη την αλήθεια για την εικόνα σας την οποίαν σας «τάτσωσε» ο Γενικός Ελεγκτής και την οποίαν επιχειρείτε να εξωραΐσετε κρατώντας και το μαχαίρι και το κρέας. Αλλά, ας μην μιλάμε άλλο για κρέατα.

Ας αναμένουμε τις ενέργειες της Νομικής Υπηρεσίας η οποία βρήκε κράχτες και φερέφωνα να προλειάνουν το έδαφος για παύση του Γενικού Ελεγκτή. Και μεταξύ μας, καλύτερα κλείστε τον μέσα για να ησυχάσουν και οι σιγανοπαπαδιές που σας σιγοντάρουν και σας κτυπούν στον ώμο, έστω και αν κάνουν τις πάπιες τη στιγμή που στην πραγματικότητα είναι κότες. 

Β.