Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προ ημερών απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Παράταξης η οποία είχε διπλό χαρακτήρα: να τιμήσει την επέτειο ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ πριν 20 χρόνια και να εγκαινιάσει επισήμως τον προεκλογικό για τις ευρωεκλογές.

Η ΔΗΠΑ ως γνωστό ανήκει στην πολιτική ομάδα Renew και εάν εκλέξει ευρωβουλευτή θα είναι μέλος της στο ευρωκοινοβούλιο. Λαμβανομένου υπόψη του και του προεκλογικού χαρακτήρα που είχε η συγκέντρωση το σήμα του Renew εμφανιζόταν πίσω από τους ομιλητές. Ακόμα και την ώρα που μιλούσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης. 

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο δεν πέρασε απαρατήρητο από την Πινδάρου, η οποία όπως πληροφορούμαστε προτίθεται να ενημερώσει (αν δεν το έχει πράξει ήδη) το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Θυμίζουμε ότι ο Ν. Χριστοδουλίδης μετά την εκλογή του στην Προεδρία επέλεξε να είναι μέλος του ΕΛΚ παρά τις παραινέσεις που δέχθηκε και από τον Εμανουέλ Μακρόν να ενταχθεί στην ομάδα Renew. Και η παρουσία Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ δεν είναι κάτι που χαροποιεί την Πινδάρου…

ΑΠΙΜ