Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας 34χρονος Ελλαδίτης, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν πάνω από 3,5 κιλά κοκαΐνης. Ο ύποπτος, συνελήφθη στις 10.00 χθες το βράδυ σε χώρο του αεροδρομίου Λάρνακας μετά την άφιξή του από την Αθήνα.

Μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, τον υπέβαλαν σε έλεγχο και εντόπισαν στην αποσκευή του, κρυμμένες μέσα σε συσκευασία μαχαιροπίρουνων, τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3 κιλά και 685 γραμμάρια κοκαΐνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε στις αποσκευές 34χρονου

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 34χρονου υπόπτου για τα αυτόφωρα αδικήματα της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών και της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Ο ύποπτος παραδέχθηκε ενοχή, λέγοντας ότι στρατολογήθηκε στην Ελλάδα για να μεταφέρει τα ναρκωτικά, ωστόσο δεν αναφέρει ποιοι θα ήταν οι παραλήπτες της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, που προοριζόταν για την Κυπριακή αφορά.

Η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει τη βοήθεια των Ελληνικών Αρχών, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι προμηθευτές των ναρκωτικών.