Τέσσερις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σε όλες τις κυπριακές αίθουσες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για το νέο θρίλερ του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν «Old», το τρίτο μέρος της εφηβικής τετραλογίας «After» με τίτλο «After We Fell» και δύο παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά: το «Dragon Rider» και το «Paw Patrol».

Στην ταινία «Old» μια ειδυλλιακή παραλία αποδεικνύεται εφιαλτική για μια οικογένεια που αρχίζει να γερνάει απότομα μέσα σε λίγες ώρες. Πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά του graphic novel «Sandcastle». Μια οικογένεια πραγματοποιεί εξωτικές διακοπές σε τροπική τοποθεσία. Όμως, η απομονωμένη παραλία που επιλέγουν για να χαλαρώσουν κρύβει ένα ανατριχιαστικό μυστικό… Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί μυστηριωδώς γερνάνε γρήγορα. Ήρωες αντιμέτωποι με μια φρικτή, ακατανόητη πραγματικότητα όπου ο χρόνος συστέλλεται, και ολόκληρη η ζωή τους περιορίζεται σε «ανθρώπινο» χρόνο μίας ημέρας. Το αλλόκοτο μυστικό θα τους σοκάρει όλους. Παίζουν οι Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βίκι Κριπς, Ρούφους Σιούελ, Κεν Λιουνγκ, Τομασίν ΜακΚένζι.

Το τρίτο από τα τέσσερα εφηβικά μπεστ σέλερ της  συγγραφέως Αν Τοντ, υπό τον τίτλο «After We Fell» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από την 30χρονη σκηνοθέτρια Καστίλ Λόντον, η οποία έχει αναλάβει και το τέταρτο και τελευταίο μέρος με τίτλο «After Ever Happy». Είχαν προηγηθεί οι ταινίες «After» (2019) και «After We Collided» (2020). Στο «After We Fell», καθώς η Τέσα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για τη δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλεια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους, Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη, όταν ο πατέρας της Τέσα εμφανίζεται και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του Χάρντιν έρχονται στο φως. Παίζουν οι Τζοζεφίν Λάνγκφορντ, Μίρα Σορβίνο, Χίρο Φάινς Τίφιν.

Το «PAW Patrol: The Movie» βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων του Κιθ Τσάπμαν. Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι.

Το «Dragon Rider» (Ταξίδι με τον Δράκο Μου) του Τόμερ Έσεντ είναι φιλόδοξο animation γερμανικής προέλευσης. Ένας νεαρός δράκος ξεκινά ένα ταξίδι πέρα από τα όρια του τόπου όπου ζει με το κρυμμένο κοπάδι του, για να ανακαλύψει τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα του. Στο διάβα του συναντά ένα αγόρι που αποφασίζει να το συντροφεύσει και αποδεικνύεται σημαντικός σύμμαχος όταν βρεθούν απέναντι σε έναν άλλο εξαιρετικά μοχθηρό δράκο. Δανείζουν τη φωνή τους οι Τίτος Γρηγορόπουλος, Ινώ Στεφανή, Γιώργος Σκουφής, Αργύρης Παυλίδης,

  • Από τις 2/9 στους κινηματογράφους Κ- Σίνεπλεξ Έγκωμης, Mall Of Cyprus, Λεμεσού, Λάρναας και Πάφου και στους κινηματογράφους Ρίο Λεμεσού και Nicosia Mall