Έντονη βροχόπτωση, καταιγίδες, ακόμη και χαλάζι, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σε διάφορες περιοχές της Κύπρου. Ιδιαίτερα έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα αυτή την ώρα στην Λακατάμεια, στην περιοχή του Nicosia Mall. Την ίδια ώρα χωρίς ρεύμα είναι οι περιοχές Αρχαγγέλου και Ανθούπολης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε πάσαλος της ΑΗΚ. Διακοπές ρεύματος παρατηρούνται επίσης στην Λεμεσό στην περιοχή Ποταμού Γερμασόγειας και στην Πάφο στο χωριό Αργάκα.
 
Δείτε ζωντανή εικόνα
 

Σύμφωνα με την αναλυτική πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αυξημένες νεφώσεις προκαλούν βροχές και καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευµατινές ώρες, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.
 
Πηγή: philenews

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες