Για τη ραγδαία ανάπτυξη της Parimatch στην κυπριακή αγορά μιλά ο Γενικός Διευθυντής της Parimatch Cyprus, Στέλιος Ελευθερίου, ο οποίος αναλύει τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως η εταιρεία εξετάζει επέκταση και σε άλλες αγορές, με την Ελλάδα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ποια πιστεύετε είναι τα χαρακτηριστικά που σας διαφοροποιήσαν, ώστε η επιχείρηση που διευθύνετε να γίνει δέκτης τέτοιας αναγνώρισης; 
Βασικές μας αρχές είναι η ασφάλεια και η νομιμότητα σε όλο το φάσμα λειτουργίας του οργανισμού και η πλήρης εφαρμογή των κανόνων Υπεύθυνου Παιχνιδιού της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων. 
Πέραν αυτού, το κύριο χαρακτηριστικό της Parimatch είναι το μαχητικό πνεύμα της. Δεν υπάρχουν εμπόδια για την Parimatch, επικεντρώνεται στη νίκη και μόνο! Απολαμβάνει τις τολμηρές προκλήσεις και έχει πάθος για τη νίκη. 
Φέτος, η Parimatch ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον σούπερ σταρ αθλητή των μικτών πολεμικών τεχνών Κόνορ Μακγκρέγκορ και το βασιλιά του μποξ, Μάικ Τάισον.
Οι συνεργάτες που επιλέγει η Parimatch έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Πάντα ακολουθούν τη διαδρομή προς τη νίκη χωρίς κανένα συμβιβασμό. Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Έχουν εμμονή να είναι οι καλύτεροι, με θάρρος και πάθος γι’ αυτό που κάνουν και αποφασιστικότητα να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι αδύνατο και εμπνέοντας τους οπαδούς τους. Όπως ακριβώς και η Parimatch, και αυτά τα χαρακτηριστικά μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!

Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζει σήμερα ο τομέας που δραστηριοποιείται η εταιρεία σας;
Η Parimatch έχει ως κύριο μέλημα της να ενημερώνει και να προστατεύει τους παίκτες από τον προβληματικό στοιχηματισμό και ενεργά να προσπαθεί για ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων του μη υπεύθυνου στοιχηματισμού. Η Parimatch καλεί τους παίκτες να παίζουν υπεύθυνα και να εστιάσουν στον παράγοντα ψυχαγωγία παρά στο εύκολο χρήμα.
Γενικότερα, το στοίχημα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανάμεσα στους Κύπριους. Κυριαρχεί η αντίληψη ότι το αθλητικό στοίχημα συνδυάζει την ψυχαγωγία με το κέρδος. Για να διατηρηθεί η ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια ως μια διασκεδαστική δραστηριότητα, οι παίκτες μέσω της μεθόδου αυτο-αποκλεισμού και καθορισμού ορίου μέγιστου χρηματικού ποσού και χρονικής περιόδου, μπορούν να ελέγξουν πόσο χρόνο και χρήματα ξοδεύουν σ’ αυτήν την ενασχόληση. Με αυτές τις μεθόδους, που προσφέρουν όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, όπως η Parimatch, παρέχεται στους παίκτες βοήθεια για να στοιχηματίζουν υπεύθυνα.  

Τι προοπτικές βλέπετε για την εταιρεία σας; 
Η Parimatch τονίζει τη δέσμευση της στην αγορά της Κύπρου. Παρόλο που η αγορά είναι μικρή σε μέγεθος, η εταιρεία θεωρεί ότι είναι πολύ υποσχόμενη και γι’ αυτό θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί η Parimatch κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο.  

Η συνεργασία με ΑΠΟΕΛ και Σαλαμίνα και η συνεχής επέκταση των δράσεων μας, η μαζική προβολή μας διαδικτυακά αλλά και σχεδόν σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου, η υποψηφιότητα μας ως εργοδότης προτίμησης για δύο συνεχόμενα χρόνια και η ίδρυση της έδρας μας στη Λεμεσό, δείχνουν έμπρακτα την σημασία της Κυπριακής αγοράς για την Parimatch. 

Ποια είναι τα σχέδια σας για το άμεσο μέλλον της εταιρείας; 

Η Parimatch προσβλέπει στη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει, επεκτείνοντας και τη πληθώρα των στοιχηματικών επιλογών.
Μακροπρόθεσμος στόχος της Parimatch είναι να καταστεί ηγέτης στη κυπριακή στοιχηματική αγορά προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες μέσω τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμων βασισμένες σε διεθνείς προδιαγραφές και τεχνολογική υπεροχή. Επιπρόσθετα, η Parimatch στοχεύει να επεκτείνει τη δραστηριότητα της και σε άλλες αγορές, με πρώτες βλέψεις στην Ελλάδα.