Ο ΟΚΥπΥ διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στο Νοσοκομείο Πόλις Χρυσοχούς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι η αναβάθμιση των νοσηλευτηρίων και κατ’ επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς, αποτελεί προτεραιότητα για τον Οργανισμό.

Οπως αναφέρεται, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής, ο ΟΚΥπΥ προχώρησε σε σειρά ενεργειών και δράσεων με στόχο την ενίσχυση και διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς..

Στο δυναμικό του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) προστέθηκαν ακόμη δυο ιατροί, ολοκληρώνοντας τη στελέχωση του Τμήματος, το οποίο υποστηρίζεται από την ήδη υπάρχουσα Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Οργανισμού.

Επιπρόσθετα, οι υπηρεσίες των εξωτερικών ιατρείων που παρέχονται στο Νοσοκομείο Πόλις Χρυσοχούς είναι  Ιατρός Παθολόγος

Κάθε Τρίτη, μεταξύ 7:30 και 15:00. Επίσης  Ιατρός Ορθοπεδικός δύο φορές τον μήνα, κάθε 2η Τετάρτη μεταξύ, 7:30 και 15:00.  Ιατρός Οφθαλμίατρος δύο φορές τον μήνα, κάθε 2η Τετάρτη, μεταξύ 7:30 και 15:00.

Ακόμη  Ιατρός Ψυχίατρος δύο φορές τον μήνα, 1η και 3η Τρίτη, μεταξύ 7:30 και 15:00.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΚΥπΥ οι  πρόσθετες υπηρεσίες συνδράμουν ουσιαστικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής.

Επισημαίνει επίσης πως για ραντεβού οι ασθενείς μπορούν να καλέσουν στο 26821817 από τις 7:30 έως 14:00.

Προσθέτει πως με πρώτιστο στόχο τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας, ο ΟΚΥπΥ επενδύει συνεχώς σε υποδομές και εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, εκπαίδευση και έρευνα.

Σημειώνει τέλος πως για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με το Νοσοκομείο Πόλις Χρυσοχούς, στον σύνδεσμο: https://shso.org.cy/hospital/nosokomeio-polis-chrysochous/ ή στο τηλέφωνο 26 821 800.