Κίτρινη προειδοποίηση για ψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για αύριο Τετάρτη κατά την οποία, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Η προειδοποίηση ισχύει από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.00 το απόγευμα. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι απογευματινές βροχές στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.
 
Ο καιρός αναλυτικά μέχρι το Σάββατο
 
Το βράδυ της Τρίτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συστάσεις για αντιμετώπιση του καύσωνα
 
Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 35 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια. Το βράδυ της Τετάρτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη.
 
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.
 
Θερμοκρασίες την Τρίτη και επίπεδα υγρασίας:
 

 Πηγή: philenews

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες