Τα μέτρα μπορεί να άρχισαν να χαλαρώνουν, όμως τα θέατρα αργούν ακόμα να ανοίξουν. Συνεχίζουμε να «μένουμε σπίτι», λοιπόν, παρακολουθώντας την έβδομη κατά σειρά δωρεάν παράσταση του ΘΟΚ στις οθόνες μας: «Το γαϊτανάκι του έρωτα» του Άρθουρ Σνίτσλερ, ακόμα μία σημαντική παράσταση από το αρχειακό υλικό του Οργανισμού.
Με θέμα τον έρωτα ως κινητήρια δύναμη, «Το γαϊτανάκι του έρωτα» του Αυστριακού συγγραφέα αποτελεί ένα κυκλικό παιχνίδι ερωτικών συνευρέσεων και διαρκών μεταμορφώσεων των ανθρωπίνων σχέσεων, που κυμαίνονται από την αμοιβαία αγάπη ως την αναπόφευκτη σύγκρουση. Το έργο παρουσιάστηκε το 2002 στη Νέα Σκηνή του ΘΟΚ (Θέατρο Αποθήκες), σε σκηνοθεσία Εύη Γαβριηλίδη, όπου δύο μόνο ηθοποιοί αναδεικνύουν δέκα χαρακτήρες και ξετυλίγουν το πλέγμα της ερωτικής επικοινωνίας.
 
Η παράσταση θα διατίθεται διαδικτυακά από τις 8 έως τις 10 Μαΐου, στο κανάλι του ΘΟΚ στο YouTube. Ο σχετικός σύνδεσμος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.thoc.org.cy, χάρη στη συναίνεση όλων των συντελεστών της παραγωγής για τη διαδικτυακή προβολή της.
Μετάφραση και σκηνοθεσία Εύης Γαβριηλίδης, σκηνικά και κοστούμια Γιάννης Τουμαζής, μουσική Κώστας Κακογιάννης, στίχοι τραγουδιών Πάμπος Κουζάλης, τραγουδιστές Κώστας Κακογιάννης και Ειρήνη Κακογιάννη, σοπράνο Μαρία Παπαϊωάννου, βοηθός σκηνοθέτη Ανδρέας Ράλλης, φωτισμός Γιώργος Κουκουμάς, βοηθός σκηνογράφου – ενδυματολόγου Μαρία Ανδρέου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αχιλλέας Γραμματικόπουλος Άνδρας (Ταξιτζής, Φοιτητής, Πολιτικός, Συγγραφέας, Αριστοκράτης) και Στέλα Φυρογένη – Γυναίκα (Πόρνη, Καμαριέρα, Παντρεμένη, Μοντέλο, Ηθοποιός).