Η γκρίνια και η κριτική θα συνεχίσουν να συνοδεύουν τους όποιους περιορισμούς για αναχαίτιση της πανδημίας και δεν πρόκειται να εκλείψουν μέχρι να τελειώσουν και οι ίδιοι οι περιορισμοί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι νέες αντιδράσεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής που βλέπει πως με την παράταση του ωραρίου για μετακινήσεις που δόθηκε για συμμετοχή σε γαμήλιες δεξιώσεις δημιουργεί κέντρα αναψυχής διαφορετικών ταχυτήτων. Ωστόσο, το διάταγμα είναι μάλλον ξεκάθαρο αφού μιλά για επέκταση του ωραρίου όσον αφορά τις μετακινήσεις μέχρι τις 3 τα ξημερώματα σε περιπτώσεις συμμετοχής σε εκδηλώσεις γάμων γενικά, είτε αυτές λαμβάνουν χώρα σε αίθουσα εκδηλώσεων, είτε σε κέντρα είτε και σε χωράφια.  

Τώρα στο ερώτημα του ΠΑΣΙΚΑ γιατί μόνο οι γάμοι μέχρι τις τρεις το πρωί και όχι κι άλλες δεξιώσεις, δύσκολα ομολογουμένως μπορεί να δώσει κανείς συγκεκριμένη απάντηση. Όσοι, πάντως,  επιθυμούν να κάνουν βάπτιση που να κρατήσει έως τα ξημερώματα ας περιμένουν μέχρι τις 10 του μήνα που αίρεται εντελώς η απαγόρευση στις μετακινήσεις.    

Α.Α.