Ανατροπή σημειώθηκε σήμερα σε υπόθεση που αφορούσε σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης. Σύμφωνα με τα γεγονότα, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, αθώωσε και απάλλαξε από όλες τις κατηγορίες 51χρονο κατηγορούμενο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη, σήμερα, κοπέλα, είχε καταγγείλει το 2017 πως όταν ήταν στην ηλικία των εννέα ετών, ο 40χρονος τότε φίλος της οικιακής βοηθού που είχαν στο σπίτι τους, την είχε βιάσει σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
 
Ο ύποπτος είχε, τότε, συλληφθεί και τεθεί υπό κράτηση.
 
Η δικαστική διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη ενώπιον του κακουργιοδικείου Λευκωσίας και σήμερα στην ορισμένη ακροαματική διαδικασία η Γενική Εισαγγελία κατέθεσε νέα οπτικογραφημένη κατάθεση της νεαρής, στην οποία έλεγε πως ήταν όλα ψέματα και είναι κρίμα να την πληρώσει ένας αθώος.
 
Με αυτή την εξέλιξη, η υπόθεση στάλθηκε με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, στο Κακουργιοδικείο, για αθώωση και απαλαγή από όλες τις κατηγορίες του 51χρονου. «Αν και αργά και μετά από τόση ταλαιπωρία, έλαμψε η αλήθεια», αναφέρθηκε εκ μέρους του δικηγόρου του 51χρονου, Στυλιανού Αυγουστή.
 
Πηγή: philenews