Τις «ευλογίες» του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου πήρε την Τετάρτη το βράδυ ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, «ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στη δράση του συναγωνιστή Χρίστου Χρίστου με τη Χρυσή Αυγή, την οποία χρησιμοποιεί τώρα εναντίον του το σύστημα στην Κύπρο, τονίζοντας ότι αυτοί οι αγώνες των Ελλήνων εθνικιστών όπου κι αν αυτοί γίνονται είναι πάντοτε ανιδιοτελείς, όμορφοι και δεν μπορούν να αποτελέσουν αφορμή της οποιασδήποτε μομφής».
 
Προστίθεται ακόμα ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής «αναφέρθηκε εκτενώς στην ιστορία της προδοσίας της Κύπρου από τους πολιτικάντηδες της Μεταπολίτευσης και τα ενεργούμενά τους, που ως αποτέλεσμα έχει τη σημερινή κατοχική κατάσταση, αλλά και την προτεινόμενη προδοτική λύση της “ομοσπονδίας”, που είναι ουσιαστικά επίσημη αποδοχή και νομιμοποίηση του Αττίλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση βγάζει 4ο κόμμα το ΕΛΑΜ
 
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος «συναγωνιστής», όπως τον αποκαλούν, «Χρίστος Χρίστου, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας ότι οι Έλληνες εθνικιστές σε Ελλάδα και Κύπρο αγωνίζονται πολύ πριν από τις βουλευτικές έδρες και τους προεδρικούς θώκους και γι’ αυτό ακριβώς ξεχωρίζουν και δεν μπορούν να συγκριθούν».
 
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Την έναρξη της εκδήλωσης, όπως αναφέρεται, έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

 

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος