Με βανδαλισμούς στο πάρκο Καλλιθέας «γιόρτασαν» την Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων στην Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δάλι. Ανεγκέφαλοι πιθανόν νεαροί προχώρησαν σε βανδαλισμούς σπάζοντας τζάμια, παιχνίδια, ανάβοντας φωτιές και αναγράφοντας συνθήματα στους τοίχους. Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πάρκο γίνεται στόχος βανδάλων.
 
Η νεανική παραβατικότητα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις το τελευταίο διάστημα στην Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο Δήμαρχος Λεόντιος Καλλένος ανακοίνωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να κλείσει το πάρκο αφού η συνέχιση της  λειτουργίας του εγκυμονούσε κινδύνους για τους χρήστες του.  «Δυστυχώς ούτε τα περίπολα της Αστυνομίας, ούτε παραινέσεις μας προς τους γονείς να συμβουλεύσουν τα παιδιά τους έτσι ώστε να σταματήσουν να το καταστρέφουν στάθηκαν ικανά να σώσουν το πάρκο», πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

«Και επειδή κάποιοι θα μας πουν για κάμερες, να τους ενημερώσουμε ότι οι νέοι μας φρόντισαν να διαλύσουν και τις κάμερες» ανέφερε ο κ. Καλλένος.
 
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας άρχισαν τη λήψη καταθέσεων στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν στους δράστες. 
 
Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο πάρκο ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ τα οποία θα καταβληθούν από τα ταμεία του Δήμου, που με τη σειρά του θα τα μετακυλήσει στους δημότες, μέσω φορολογιών.