Για να προωθηθούν οι κανονισμοί που αφορούσαν την απόκτηση λιμουζίνων, προηγήθηκε μια διαβούλευση σε συντεχνιακό και κομματικό επίπεδο, ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή ΑΤΖΕΝΤΑ στον ACTIVE o υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται για λιμουζίνες αλλά οχήματα των 20 χιλιάδων κυβικών με κάποιες προδιαγραφές.

Το ζήτημα ανέφερε ο υπουργός, «είναι τα μηνύματα που στέλνουμε προς τα έξω και πως γίνονται χρήση κάποια δικαιώματα από αξιωματούχους. Δεν πρέπει να προκαλούμε το περί δικαίου αίσθημα και να είμαστε σωστοί. Ακόμα και να διδόταν αυτό το δικαίωμα σε γενικούς διευθυντές και άλλους , το θέμα είναι, το πώς θα γίνεται χρήση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εν μέσω αντιδράσεων αποσύρονται κανονισμοί για λιμουζίνες

Εξαρτάται από την προσωπική υπευθυνότητα του καθενός». Αυξήσεις στο λιμάνι Λεμεσού Διαφωνούμε με τις αυξήσεις , ανέφερε ο κύριος Καρούσος ερωτηθείς σχετικά με τις ταρίφες που θα αυξηθούν στο λιμάνι Λεμεσού, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι η ώρα για αυξήσεις και θα μπορούσαν οι εταιρείες να περιμένουν λίγο ακόμα, να τελειώσει η πανδημία και οι συνέπειες της. Αναζητούμε είπε, τρόπους να μειωθούν οι ταρίφες και την επόμενη βδομάδα θα παρουσιαστεί μια μελέτη η οποία ολοκληρώθηκε και αφορά στην αναπροσαρμογή κάποιων τελών.

Εξέφρασε την ελπίδα ο κύκλος των εμπλεκομένων στο λιμάνι Λεμεσού, να συμβάλει στο να μην μετακυλήσουν οι όποιες αυξήσεις στους καταναλωτές.

Active Radio