Ένας κύκλος πολιτικής πορείας 34 χρόνων κλείνει για το Γιώργο Λιλλήκα, ο οποίος μιλώντας στον ΑCTIVE, προέβη σε ένα απολογισμό και αποκάλυψε το επόμενο του βήμα που θα είναι η συγγραφή ενός βιβλίου που θα έχει τίτλο «Η μετάβαση από την Δημοκρατία στην κομματοκρατία». 

Κληθείς να περιγράψει ποια μηνύματα στέλνει αυτό το βιβλίο, ο κ. Λιλλήκας μίλησε για μετάλλαξη της Δημοκρατίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχωρεί και επίσημα από την πολιτική σκηνή ο Γ. Λιλλήκας

«Αναλύω την αντιπροσωπευτική Δημοκρατία, τα ελλείμματα που παρουσιάζονται, τη σχέση κομμάτων και  πολιτικών με τους πολίτες και την κοινωνία. Το δεύτερο μέρος αναλύει περισσότερο το ότι τα κόμματα έχουν πάρει τον έλεγχο όλων των θεσμών και πως οδηγεί αυτό σε μια κομματοκρατία, σε βάρος της Δημοκρατίας. Το τρίτο σκέλος θα αναλύει το κοινωνικό χρέος με προτάσεις που θα μπορούν να βοηθήσουν στο να επανέλθει περισσότερος ρόλος και εξουσία στην κοινωνία και τους πολίτες», εξήγησε ο κ. Λιλλήκας.

Ο Γιώργος Λιλλήκας διαβεβαίωσε ότι δεν θα σταματήσει να νοιάζεται για τον τόπο μας και το εθνικό ζήτημα, 34 χρόνια στην πρώτη γραμμή της πολιτικής σκηνής. Κάλεσε τα κόμματα του κέντρου να δημιουργήσουν νέα προοπτική, για συνασπισμό των δυνάμεων του κέντρου και να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον τόπο μας.

Active Radio