Μήνυμα ενότητάς έστειλε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος πρόεδρος, Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Προεδρικό, η οποία είχε διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «Με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη μας συνδέουν αγώνες μερικών δεκαετιών και μια συνεργασία πάντα με στόχο να βοηθούμε τον τόπο μας. Με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη έχουμε ακόμα ένα κοινό. Έχουμε ένα κοινό σπίτι. Τον ΔΗΣΥ. Kαι, ενωμένοι συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Μια μάχη που έχει να κάνει με το μέλλον του τόπου μας. Ενωμένοι όλοι μαζί, ΔΗΣΥ και κυβέρνηση θα δώσουμε και αυτή τη μάχη και πιστεύουμε πως ακόμη μια φορά θα κρατήσουμε την Κύπρο στη σωστή πορεία της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ανάπτυξης».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάνε για εκτόνωση της κρίσης Αναστασιάδης – Αβέρωφ

Υπενθυμίζεται πως χθες σε γραπτή δήλωση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι, σε απάντηση όσων λέγονται και γράφονται, μοναδική έγνοια έχει τη διατήρηση της ενότητας του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Παράλληλα υπέδειξε πως απαιτείται σεβασμός των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων της ιστορικής παράταξης και αποφυγή των όποιων δηλώσεων θέτουν εν αμφιβόλω διακηρυγμένες προθέσεις μελών ή στελεχών του κόμματος.