Άγνωστα παραμένουν για την ώρα τα στοιχεία του νεκρού άνδρα που που εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος το πρωί της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή του Εναέριου στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, απευθύνει έκκληση στο κοινό εαν γνωρίζει οτιδήποτε για το επεισόδιο αυτό ή για τον άγνωστο άνδρα να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή στη γραμμή του πολίτη 1460.

Πρόσθετα, ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι στις 7 το πρωί της Τρίτης, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από πολίτη ότι στον θαλάσσιο χώρο του Εναέριου, εντοπίστηκε να επιπλέει, περίπου 150 μέτρα από την ακτή, πίσω απο τους κυμματοθραύστες, αλλοδαπός άνδρας αγνώστων στοιείων ηλικίας περίπου 35-40 ετών.

Αμέσως, ενημερώθηκαν οι ναυαγοσώστες της περιοχής, όπου μετέφεραν τον άγνωστο άνδρα στη στεριά, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε ασθενοφόρο καθώς και αστυνομία.

Από τον έλεγχο που διενήργησαν οι νοσηλευτές στο ασθενοφόρο, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν ζωτικά σημεία και υπήρχε ακαμψία.

Στη σκηνή μετέβησαν αξιωματικός και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς και του τοπικού αστυνομικού σταθμού όπου επιθεώρησαν τη σορό και δεν διαπιστώθηκαν εμφανείς εξωτερικές κακώσεις. Σχετικά, ενημερώθηκε και ιατροδικαστής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνγωστος άνδρας έφερε είδη ένδυσης και υπόδυσης,

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ θα ακολουθήσει η νενομισμένη νεκροτομή.