Εκτός των Κεντρικών Φυλακών κρατείται ο ένας από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την εν ψυχρώ δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου στη Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

Πληροφορίες του philenews αναφέρουν ότι ο ένας εκ των τεσσάρων προσώπων που θεωρούνται ότι εμπλέκονται στο στυγερό έγκλημα, κρατείται σε χώρο που κηρύχθηκε ως φυλακή, με την Αστυνομία να μην τον αποκαλύπτει.

Σημειώνεται ότι κανένας από τους τέσσερις κατηγορούμενους δεν έχει ομολογήσει εμπλοκή στον φόνο, αλλά η Αστυνομία κατέφερε να εξασφαλίσει επιστημονική και άλλη μαρτυρία που φέρεται να τους συνδέει.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, 41, 44, 22 και 21 χρόνων οδηγήθηκαν προχθές ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, κάτω υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και διατάχθηκαν να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης τους ενώπιον Κακουργιοδικείου, το οποίο θα συνέλθει στις 23 Ιανουαρίου 2024.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν 12 κοινές κατηγορίες, ενώ ο 22χρονος –3ος κατηγορούμενος– αντιμετωπίζει και την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.